Αυτό το κούριερ ποιος θα το πάρει; Δείτε τι ζητά με διαγωνισμό ο ΕΟΠΥΥ

  • Iatropedia
Υπηρεσίες ταχυμεταφορών για τη μεταφορά φαρμάκων από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ προς μονάδες υγείας αναζητά η διοίκηση του οργανισμού.

Ειδικότερα η διοίκηση του Οργανισμού προκήρυξε πρόχειρο διαγωνισμό για την “ανάθεση του έργου Παροχής Υπηρεσιών Ταχυµεταφοράς δεµάτων µε φάρµακα από τα φαρµακεία του ΕΟΠΥΥ νοµών Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Μαγνησίας, Ιωαννίνων, προς τις καθορισµένες Μονάδες

Υγείας ή τις Περιφερειακές ∆ιευθύνσεις ΕΟΠΥΥ και αντίστροφα.»

Πρόκειται για πρόχειρο µειοδοτικό διαγωνισµό µε έγγραφες σφραγισµένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή για την ανάδειξη Αναδόχου, για χρονικό διάστηµα τριών (3) µηνών ή µέχρι εξαντλήσεως του συµβατικού τιµήµατος από την υπογραφή της σύµβασης.

Ο συνολικός προϋπολογισµός του έργου ανέρχεται µέχρι του ποσού των 45.000,00 € συµπεριλαµβανοµένου του ισχύοντος ΦΠΑ.

Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί στις 06-11-2014 ηµέρα Πέµπτη και ώρα 10:00 π.µ. στα Γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., οδός Απ. Παύλου 12, 5ος όροφος, ενώπιον της ορισθείσας για το σκοπό αυτό αρµόδιας Επιτροπής.

Αμέσως επόμενο βήμα θα είναι να γίνει διαγωνισμός για την ανεύρεση κούριερ που θα μεταφέρει φάρμακα στο σπίτι των βαριά πασχόντων όπως άλλωστε έχει προαναγγείλει ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.

Μπορεί το θέμα να προκαλεί αντιδράσεις στους φαρμακοποιούς φαίνεται όμως πως η διαδικασία δρομολογείται.

Το πρόγραμμα σε πρώτη φάση θα αφορά άτομα ανήμπορα που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές και έχουν δυσκολία στο να μετακινηθούν για να πάρουν τη θεραπεία τους.

Με βάση το σχεδιασμό ειδικά οχήματα αλλά ακόμη και δίκυκλα θα επιστρατευθούν ώστε τα φάρμακα να φθάνουν στην ώρα τους στους ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το δισάκι τους και σε άλλη πολιτεία! Γιατί φεύγουν οι νέοι γιατροί;

Γη και ύδωρ των ακριτών για έναν γιατρό! Σε απόγνωση οι κάτοικοι των νησιών

Ποιος είναι ο “χασάπης” της ελληνικής Υγείας; Ο τροϊκανός που κουρεύει χωρίς σταματημό

Φαρμακοποιοί στο Βορίδη για γενόσημα, ωράριο και κέρδος! Όλες οι λεπτομέρειες της συνάντησης