Αυτή είναι η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε ενδεχομένως να σας σοκάρει. Πρόκειται για την πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο, η οποία δεν σταματάει να τρώει, παρά τις συστάσεις των γιατρών, γιατί θέλει να παραμείνει... η πιο χοντρή γυναίκα στον πλανήτη.

Η Σουζαν Έμμα, είναι μια γυναίκα 32 χρονών και μητέρα 2 αγοριών. Του 16χρονου Γκάμπριελ και του 12χρονου Μπρέντιν. Ζει στην Αγγλία. Η Σούζαν αυτή τη στιγμή είναι η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο, ζυγίζει 330 κιλά, αλλά στόχος της είναι να φτάσει τα 460. Σκεφτείτε το σχεδόν μισός τόνος. Η Σουζαν λοιπόν όπως θα δείτε και στο βίντεο εργάζεται περιστασιακά και ως μοντέλο, αφού λόγω του πάχους της την προτιμούν διάφοροι φωτογράφοι.

Η Σούζαν όμως κινδυνεύει και δεν το έχει καταλάβει. Οι γιατροί της λένε πως πρέπει να σταματήσει να καταναλώνει καθημερινά περισσότερες από 30.000 θερμίδες και πως άμεσα θα πρέπει να χάσει κιλά, αλλιώς η καρδιά της μπορεί να σταματήσει να χτυπά. Εκείνη δεν τους ακούει. “όσο πιο πολλά κιλά παίρνω, τόσο πιο άνετα και σέξι νιώθω” λέει και συνεχίζει: “Θέλω να σπάσω το κοινωνικό στίγμα που υπάρχει για τους χοντρούς ανθρώπους”.

Δείτε το βίντεο κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης της Σούζαν. Στο βίντεο, αυτό το ροζ που έχει μπροστά της (κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης) δεν είναι κάποιο μαξιλαράκι αλλά η ίδια της η κοιλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η δύναμη της αγκαλιάς που της έσωσε τη ζωή. ΦΩΤΟ

Είναι 70 αλλά δείχνει 40αρα. Τρώει μόνο ωμά φαγητά. ΒΙΝΤΕΟ

Υπήρχε καρκίνος τα αρχαία χρόνια; Πέθαιναν οι άνθρωποι από την ασθένεια;

Της αφαίρεσαν τη μήτρα από τον ομφαλό

Θεωρίες συνωμοσίας: Γιατί πιστεύουμε ότι μας ψεκάζουν;

Πόσο ασφαλής είναι η γέννα στο σπίτι;