Άδωνις:Χαμένος στη μετάφραση! Διέψευσε τα περί καρκινοπαθών

  • Iatropedia
Σάλος έχει προκληθεί από την συνέντευξη, που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εφημερίδα ''Washicton Post'' και φέρεται να δήλωσε ότι ο καρκίνος δεν είναι ασθένεια που χρήζει επείγουσας αντιμετώπισης.

Μετά την θύελα αντιδράσεων που προκλήθηκε στο πανελλήνιο αλλά και στα σόσιαλ μίντια ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να μπαλώσει όπως όπως την κατάσταση. Από τηλεοπτικό σε τηλεοπτικό παράθυρο προσπαθούσε να υπερασπισθεί τον εαυτό του επιρρίπτοντας ευθύνες στην… μετάφραση.. Τις φράσεις ''είναι γνωστό πως ο καρκίνος δεν αποτελεί επείγον περιστατικό εκτός εάν βρίσκεται ο ασθενής σε τελικό στάδιο της αρρώστειας» δεν τις είπε ποτέ έτσι αλλά αποδόθηκαν έτσι λόγω κακής μεταφρασης.

Μάλιστα πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι δέχεται χυδαίο πόλεμο στο twitter ενώ δεν έπαψε στιγμή να λέει ότι έγινε λάθος στην μετάφραση

Σε όλες τις δηλώσεις ισχυρίσθηκε ότι ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο αφού οι καρκινοπαθείς όπως και οι χρονίως πάσχοντως στην χώρα μας λαμβάνουν από την πρώτη στιγμή την απαραίτητη νοσοκομειακή και φαρμακευτική κάλυψη ακόμη και αν είναι ανασφάλιστοι.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ΠΕΔΥ το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει στις 20 Μαρτίου και θα περιθάλπει κατα τον Άδωνι Γεωργιάδη τους ανασφάλιστους καρκινοπαθείς αλλά και όσους αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας από την πρώτη στιγμή που θα εκδηλώσουν την πάθηση και όχι μόνο στο τελευταίο στάδιο.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη