Άδωνις: «Τέρμα ο ΕΟΠΥΥ για όσους κάνουν επίσχεση»! Οι προειδοποιήσεις και οι λύσεις

  • Iatropedia
Με μπλόκο από τον ΕΟΠΥΥ αυτή τη φορά στους παρόχους που θα κάνουν επίσχεση απειλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης τους εργαστηριακούς γιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα που θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση επεσήμανε ότι θα καταγράψει τους παρόχους που θα κάνουν επίσχεση ώστε αυτοί στο μέλλον να μην μπορούν να κάνουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ.

Στο πλαίσιο αυτό όπως προειδοποίησε θα καταγράψει όλους τους παρόχους που θα εργασθούν και όσους θα κάνουν επίσχεση ώστε να μην μπορούν να κάνουν σύμβαση.

Όσοι κάνουν επίσχεση «δε θα είναι συμβεβλημένα ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά. Το κλίμα άλλωστε είναι ήδη βαρύ μεταξύ των δύο πλευρών καθώς τα εργαστήρια καλούνται να επιστρέψουν μεγάλα ποσά από εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν και δεν υπάρχουν χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ για να αποζημιωθούν.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες των νέων συμβάσεων οι οποίες βέβαια στηρίζονται σε περιορισμένη πια χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ για διαγνωστικές εξετάσεις. Το κονδύλι δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 300 εκατ ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ! Ξεκινά η επίσχεση. Τι θα υποσχεθεί ο Άδωνις

Ξεκινούν …προεκλογικές προσλήψεις στο ΕΣΥ! Πόσοι θα πάνε στα δημόσια νοσοκομεία

Εγώ πότε θα γίνω μάνα; Όλα τα στάδια πριν και μετά τον τοκετό!

Έρχεται «σαφάρι» ελέγχων για το κάπνισμα! Τι είπε ο Άδωνις