Άδωνις και στις…Δημοτικές; Όλα τα νέα σενάρια και το παρασκήνιο

  • Iatropedia
Νέα σενάρια για το πολιτικό μέλλον του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Πληθαίνουν κάθε μέρα τα σενάρια για το πολιτικό μέλλον του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μετά το σενάριο για κάθοδό του στις Ευρωεκλογές, κάτι που ο ίδιος δε φαίνεται να επιθυμεί, νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τον εμφανίζουν να δέχεται προτάσεις ακόμη και για να κατέλθει για υποψήφιος Δήμαρχος.

Και μπορεί οι μεγάλες «θέσεις» να έχουν ήδη καπαρωθεί (Αθήνας και Θεσσαλονίκης) αρκετοί είναι όμως εκείνοι που θα ήθελαν να δούνε τον υπερπροβεβλημένο υπουργό σε δημαρχιακό θώκο μείζονος σημασίας. Εξ ου και οι προτάσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που ενισχύονται το τελευταίο διάστημα, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να δέχτηκε πρόταση και για τον Δήμο Αμαρουσίου. Και πρόκειται για έναν Δήμο που ενδιαφέρει δεόντως το Μέγαρο Μαξίμου δεδομένου ότι αποτελεί σημείο πολλών εμπορικών δραστηριοτήτων με εμπορικά κέντρα, γραφεία πολυεθνικών εταιρειών ενώ ακόμη και τα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ βρίσκονται στον Δήμο Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, παρότι η πρόταση που έφθασε στον υπουργό Υγείας φαντάζει σαν υποβάθμιση, ο ίδιος δεν έδειξε να την αρνείται, ούτε όμως και να τη δέχεται καθώς δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτικής έδρας και δημαρχιακού αξιώματος. Εξάλλου είναι και ο ίδιος κάτοικος Αμαρουσίου ενώ όπως όλα δείχνουν θα προτιμούσε να μείνει εντός χώρας παρά να μεταναστεύσει στις …Βρυξέλλες.

Κατά τα άλλα και τα σενάρια του ανασχηματισμού δε φαίνεται να έχουν ακόμη εξαλειφθεί από το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων ημερών. Όλα δείχνουν πως ο Αντώνης Σαμαράς θα προχωρήσει σε αλλαγές μετά τις Ευρωεκλογές, αλλαγές που φαίνεται να περιλαμβάνουν και τον Άδωνι Γεωργιάδη είτε μεταναστεύσει για Βρυξέλλες είτε για τα Βόρεια προάστια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή τη σύμβαση ποιος θα την πάρει; Η μάχη για τις νέες συνεργασίες με ΕΟΠΥΥ!

Στο ΠΕΔΥ χωρίς γιατρούς αλλά με…αναμονή! Πότε θα είναι οριστικά έτοιμα τα πολυϊατρεία

Φαρμακοποιοί: «Ναι μεν αλλά για συμφωνία με τρόικα»! Ετοιμάζουν νέο λουκέτο

Χρυσά “μπόνους” για γιατρούς δύο ταχυτήτων! Οι τυχεροί και οι άτυχοι των συνεδρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν