Άδωνις: «Γιατί συγκινήθηκα στην τελετή»! Το μήνυμα σε Ζέττα Μπέζα

  • Iatropedia
Μια μάλλον δύσκολη στιγμή ήταν για τον τέως υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη η παράδοση του υπουργείου Υγείας στον Μάκη Βορίδη.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μετά από έναν χρόνο στην οδό Αριστοτέλους με πολλές ώρες παραμονής στον 2ο όροφο του κτιρίου ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε την Τρίτη αντίο στο… υπουργείο Υγείας.

Η συγκίνησή αναπόφευκτη όπως και ο ίδιος έγραψε στο αγαπημένο του twitter. Ειδικά επειδή έπρεπε να αποχωριστεί, «υπουργικά» τουλάχιστον τους συνεργάτες του Αντώνη Μπέζα και Ζέττα Μακρή.

«Η συγκίνηση για την αποχώρηση ανθρώπινη. Ήμασταν ωραία ομάδα και ιδιαίτερα αγαπημένοι. Ευχαριστώ Ζέττα και Αντώνη» έσπευσε να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτό που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της παράδοσης του χαρτοφυλακίου στον Μάκη Βορίδη.

Και η συγκίνηση Άδωνι ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της τελετής.

Με βουρκωμένα μάτια ο κ.Γεωργιάδης αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του, αναφερόμενος στο έργο του στην οδό Αριστοτέλους, αποφεύγοντας μάλιστα να αναφερθεί με κάποια αιχμή στον Μάκη Βορίδη δεδομένου ότι εμφανίζεται ενοχλημένος που ο στενός του φίλος αποδέχτηκε να τον αντικαταστήσει σε μια θέση που απομακρύνθηκε διά χειρός Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι παρότρυνε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του να χειροκροτήσουν οι παραβρισκόμενοι το νέο υπουργό! «Χειροκροτήστε τον νέο υπουργό» είπε δια μικροφώνου ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκφραση που εξελήφθη ως ειρωνική από ορισμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επόμενη μέρα Βορίδη στο υπουργείο Υγείας! Τι δήλωσε πως θα κάνει

Ο θυμός Άδωνι και οι …ντρίπλες Βορίδη! Ο τσακωμός και το άγνωστο παρασκήνιο του ανασχηματισμού

Δείτε τη νέα πολιτική Βορίδη σε φάρμακα, γιατρούς και φαρμακοποιούς! Τι θα κάνει ο νέος υπουργός

Ορίζεται νέος Γ.Γ. στο υπ.Υγείας! Ποιος θα αναλάβει