Άδωνις για ανασχηματισμό: «Συνεχίζουμε κανονικά»! Τι είπε στους διοικητές νοσοκομείων

  • Iatropedia
Μήνυμα στους διοικητές των νοσοκομείων του ΕΣΥ, να συνεχίσουν κανονικά το έργο τους παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν περί αλλαγής προσώπων, έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Στα… μάτια κοιτούσαν οι διοικητές των νοσοκομείων τον Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια σύσκεψης για την αποδοτικότητα των νοσοκομείων. Οι επικεφαλής του ΕΣΥ ζώντας όπως όλη η χώρα σε …ρυθμούς ανασχηματισμού ανέμεναν μία κουβέντα από τον υπουργό Υγείας για το τι μέλλει γενέσθαι στην κυβέρνηση και στα πρόσωπα που την αποτελούν.

Τα πηγαδάκια βέβαια που είχαν προηγηθεί στους διαδρόμους του υπουργείου Υγείας μεταξύ των διοικητών έδιναν και έπαιρναν. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα που έσπευσαν μεταξύ σοβαρού και αστείου να ρωτήσουν τον κ.Γεωργιάδη για το αν θα μείνει ή θα φύγει από την οδό Αριστοτέλους.

Και επειδή οι πληροφορίες που διαρρέουν από το Μέγαρο Μαξίμου μιλούν για αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε για να μην …κατεβάσουν τα στυλό τους οι διοικητές του ΕΣΥ:

«Επειδή δεν μου αρέσει να υπεκφεύγω ποτέ της επικαιρότητας, δεν θέλω να διαβάζετε και να ακούτε τίποτα από αυτά που κυκλοφορούν. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας κανονικά. Η Κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της» .

Για να συμπληρώσει: «Οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι δεδομένοι και δεν αλλάζουν, το Υπουργείο Υγείας προχωρά τις μεταρρυθμίσεις και θα προχωρήσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τις ημέρες που έρχονται γιατί πρέπει να τις ολοκληρώσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τα καλύτερα και τα χειρότερα νοσοκομεία του ΕΣΥ! Η βαθμολογία Άδωνι

Στο ΕΣΥ για …γενόσημο! Πόσα φάρμακα δίνονται στους ασθενείς στα νοσοκομεία

Άδωνις: Από τέλος Ιουνίου νοσηλεία σε όλους τους ανασφάλιστους

Ένα …ΠΕΔΥ δε φέρνει την Άνοιξη! Που λειτουργούν τα πολυϊατρεία του Άδωνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν