Γεωργιάδης για Θεαγένειο: Διέταξε ΕΔΕ για τον ασθενή που ανένιπτε από τη νάρκωση στις καρέκλες

  • Γιάννα Σουλάκη
Αδωνις
Παρέμβαση για το περιστατικό με τον ασθενή που προσπαθούσε να ανανήψει από τη μέθη σε καρέκλες στον διάδρομο του Θεαγένειου Νοσοκομείου, έκανε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας, δήλωσε ότι διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για το περιστατικό, ενώ υπογράμμισε σε αυστηρούς τόνους πως υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη τη στιγμή

«Δεν  θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», σημείωσε.

Δείτε την ανάρτησή του Άδωνι Γεωργιάδη:

Τι προηγήθηκε

Ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Θεαγένειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, κ. Δημήτρης Τζιλβές, δημοσίευσε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, στον λογαριασμό του στο Facebook, μία φωτογραφία ασθενούς που δείχνει την κατάσταση στις αίθουσες του νοσοκομείου.

Δείτε επίσης: Θεαγένειο Θεσσαλονίκης: Ασθενής συνέρχεται από τη μέθη στις καρέκλες του χώρου αναμονής!

Η φωτογραφία δείχνει τον ασθενή να είναι ξαπλωμένος στις καρέκλες της αίθουσας αναμονής μετά από την ενδοσκόπηση μέχρι να συνέλθει από τη μέθη, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη αίθουσα ανάνηψης.

«Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη ‘αίθουσα ανάνηψης’. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα», γράφει χαρακτηριστικά ο κ.Τζιλβές.