Άδωνις: Έτοιμος να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από μεγάλο λάθος!

  • Iatropedia
Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έγινε δεκτός το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Υγείας.Τι δήλωσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Την πύλη του προεδρικού Μεγάρου πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για όλες τις εξελίξεις και τις αλλαγές στο χώρο της Υγείας.

έτοιμος να πάει Κουμουνδούρου

Βέβαια η συζήτηση όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο περιστράφηκε και γύρω από το θέμα των φαρμάκων και τις νέες τιμές που θα δοθούν μετά και το σάλο που έχει προκληθεί από την κόντρα Άδωνι-ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις συμβουλές που του έδωσε αναφερόμενος στον πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως ζήτησε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσω επί της τροπολογίας για τα φάρμακα και να διασώσω τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα μεγάλο λάθος.

τιμές Σαμαρά- ΣΥΡΙΖΑ

Μάλιστα ο υπουργός υγείας υπογράμμισε με έμφαση πως '' είμαι πρόθυμος να πάω στην Κουμουνδούρου, γιατί ίσως έχει πέσει θύμα κακών συμβουλών.Αύριο στη Βουλή, θα ψηφιστεί η τροπολογία και μετά από αυτό θα μπορεί ο πολίτης να αγοράζει σε τιμές Σαμαρά ή σε τιμές Τσίπρα.

Ο κ.Γεωργιάδης πληροφόρησε τον κ.Παπούλια σχετικά με το πρόγραμμα της κινητικότητας που είναι σε εξέλιξη στα νοσοκομεία αλλά και για τη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας.

Μάλιστα ο υπουργός υγείας ανέλυσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας τις κατευθυντήριες γραμμές που θα ακολουθηθούν κατά τη δημιουργία του «Νέου ΕΟΠΥΥ» αλλά και του τρόπου με τον οποίο θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα άκρα η κόντρα Άδωνι –ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα! Συνεχίζεται ο «υψηλός» πόλεμος για τις τιμές

«Φύλλο πορείας» για τους εργαζόμενους στα ψυχιατρεία έως το τέλος εβδομάδας!

Όταν…γερνάει το ΕΣΥ! Έως τα 67 θέλουν να εργάζονται οι Διευθυντές των Νοσοκομείων

ΕΟΠΥΥ: Τελικά εξωσωματική και για τις ανύπαντρες! Τι διευκρινίζει Οργανισμός