Aδυνάτισμα; Χιλιάδες άνθρωποι στον κόσμο χρησιμοποιούν τον Πράσινο Καφέ!!!

  • Iatropedia
Η παχυσαρκία είναι μια κλινική κατάσταση κατά την οποία η υπερβολική απόθεση λίπους μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία του ανθρώπου καθώς δημιουργεί μορφολογικές και ανατομικές αλλοιώσεις στον οργανισμό. Πολλές φορές σχετίζεται με γενετικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες, αλλά κυρίως με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει την παχυσαρκία έχει μεγαλύτερες ανάγκες από ενέργεια από αυτούς που διαθέτουν φυσιολογικό βάρος, λόγω της ενέργειας που απαιτείται για να διατηρηθεί η αυξημένη μάζα σώματος.

Οι αρχές έχουν χαρακτηρίσει την παχυσαρκία ως μια από τις κυριότερες ασθένειες του 21ου αιώνα καθώς μεγάλο μέρος του σύγχρονου κόσμου εμφανίζει την τάση της παχυσαρκίας.

Η παχυσαρκία έχει ως επακόλουθο την εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων υγείας τα οποία ταλανίζουν μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, καθώς αυτά επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής.

Έχει κατηγορηθεί ως μια από τις αιτίες που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα που αφορούν την σωστή λειτουργία της καρδιάς, εμφάνιση διαβήτη τύπου 2, ενώ συχνή είναι και η εμφάνιση αναπνευστικών προβλημάτων σε άτομα με αυξημένο δείκτη μάζας, παράλληλα με προβλήματα που αφορούν την υπερχοληστερολαιμία.

Τα τελευταία χρόνια ένα νέο φυσικό συστατικό έχει αποδειχθεί ότι έχει την ικανότητα να βοηθήσει στη μείωση του σωματικού βάρους.

Βάση ερευνών έχει αποδειχθεί ότι ο Πράσινος Καφές, ο οποίος δεν έχει υποστεί καμία μορφή επεξεργασίας και διατηρεί ακέραια όλα του τα θρεπτικά συστατικά του, έχει την δυνατότητα να βοηθήσει το άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα με το βάρος του να μειώσει τα κιλά του.

Μία έρευνα που διεξήχθη το 2012 στο πανεπιστήμιο Scranton της Πενσυλβάνια , που παρουσιάστηκε σε συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας, κατά την οποία συμμετείχαν 16 υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα που πήραν κάψουλες που περιείχαν Πράσινο Καφέ.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν χαμηλές δόσεις του συμπληρώματος, υψηλότερες δόσεις του συμπληρώματος και εικονικά φάρμακα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 22 εβδομάδων. Ελάμβαναν 1050mg σε κάψουλες πράσινου καφέ 30 λεπτά πριν από το γεύμα, τρεις φορές την ημέρα.

Τα αποτελέσματα λοιπόν ήταν μείωση του βάρους των ατόμων.

Συμπληρωματικά παρατηρήθηκε μείωση του σωματικού λίπους, μείωση του καρδιακού παλμού κατά 2,5 bpm και μείωση του Δείκτη μάζας σώματος.

Ενώ, η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Πράσινος Καφές επεκτείνεται και σε άλλα επίπεδα καθώς περιέχει μεγάλες ποσότητες χλωρογενικού οξέος, ουσίας που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στον Πράσινο Καφέ καθώς δεν έχει αλλοιωθεί από το καβούρντισμα.

Το χλωρογενικό οξύ αποδεδειγμένα διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, ισχυρότερες και από αυτές του ασκορβικού οξέος.

Ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500mg είναι το μοναδικό προϊόν που μπορεί κανείς να βρει να περιέχει κατά 50% standard chlorogenic acid, και να προσφέρει όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα στην υγεία, σαν επακόλουθο από την μείωση βάρους που μπορεί να υπάρξει έπειτα από την χρήση του.

Ενώ θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί και το στοιχείο της μειωμένης περιεκτικότητας σε καφεΐνη, καθώς ενώ η ποσότητα του σε καφεΐνη είναι ελάχιστη, αντιστοιχώντας σε μόλις 1,2 φλιτζάνια καφέ φίλτρου οι 4 κάψουλες.

Ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500mg είναι διαθέσιμος στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

*Οι πληροφορίες για τις ευεργετικές ιδιότητες του χλωρογενικού οξέος επιβεβαιώνονται από έρευνες στην Αμερικάνικη Βιβλιοθήκη Ιατρικής, του Αμερικανικού Ινστιτούτου Υγείας pubmed!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι κάψουλες του πράσινου καφέ αδυνατίζουν, διαβάστε και άλλους 6 σημαντικούς λόγους για να τον εντάξετε στην καθημερινότητα σας!!!

Πράσινος Καφές: Νέα σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας!

Μάθε τα οφέλη του πράσινου καφέ στο αδυνάτισμα!