Η 90χρονη χειρουργός που αρνείται να σταματήσει τις επεμβάσεις [pics]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
χειρουργός
Αυτή που βλέπετε είναι η Alla Ilyinichna Levushkina, η γηραιότερη χειρουργός στον κόσμο, αφού αν και σε λίγες μέρες κλείνει τα 90 χρόνια ζωής, εξακολουθεί να πραγματοποιεί επεμβάσεις 4 μέρες/εβδομάδα!

Η 90χρονη χειρουργός ξεκινάει την δουλειά της στις 8 το πρωί, όταν και αρχικά συνομιλεί και προετοιμάζει τους ασθενείς της για την επέμβασή τους, και ξεκινάει τα χειρουργεία περίπου στις 11:00.

χειρουργός

Η ιστορία της “σούπερ γιαγιάς”, που αρνείται να το βάλει κάτω και συνεχίζει να επιτελεί το λειτούργημα του χειρουργού ακόμα και στα 90 της χρόνια, διαδόθηκε μέσω του Facebook και όπως ήταν φυσικό έφτασε σε κάθε γωνιά του διαδικτύου. Η αρχική ανάρτηση στο Facebook έχει γίνει εδώ και 10 μήνες, στις 20 Απριλίου του 2016.

χειρουργός

Η 90χρονη χειρουργός ζει σε ένα διαμέρισμα μαζί με τις 8 γάτες της και όταν δεν πάει στην κλινική, φροντίζει έναν ανιψιό της που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

χειρουργός

Στην 67χρονη καριέρα της, η Alla Ilyinichna Levushkina έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 10.000 χειρουργικές επεμβάσεις.

χειρουργός

Η ίδια φέρεται να δηλώνει: “Δεν έχω τίποτα να κάνω ως συνταξιούχος. Το να είσαι γιατρός δεν είναι απλά ένα επάγγελμα, είναι τρόπος ζωής. Για ποιον άλλο λόγο να ζει ένας χειρουργός, αν όχι για να εργάζεται”;

https://www.thesun.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν