6η Επιστημονική Ημερίδα Υπερηχογραφίας στη Μαιευτική & Γυναικολογία

  • Ρούλα Τσουλέα
ημερίδα
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023. Η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Η προγεννητική διάγνωση και θεραπεία του εμβρύου και τα νεότερα δεδομένα στην υπερηχογραφία κύησης και τοκετού θα παρουσιασθούν στην 6η Επιστημονική Ημερίδα Υπερηχογραφίας στη Μαιευτική & Γυναικολογία του ΙΑΣΩ.

Η ημερίδα έχει θέμα «Υπερηχογραφία στην Κύηση και στον Τοκετό – Up to Date». Θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 το πρωί (ώρα έναρξης: 09:00) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του μαιευτηρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Εμβρύου και την Μεσογειακή Εταιρεία Υπερήχων στην Μαιευτική & Γυναικολογία (MED – UOG). Τελεί υπό την αιγίδα:

  • Της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εφαρμογής των Υπερήχων στην Ιατρική και την Βιολογία
  • Της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ
  • Της Διεθνούς Ακαδημίας Περιγεννητικής Ιατρικής (IAPM)
  • Του ελληνικού κλάδου της Πανεπιστημιακής Σχολής Ιατρικής Υπερηχογραφίας Ian Donald

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Έλληνες ομιλητές, εξειδικευμένοι στην Μαιευτική – Γυναικολογία και την Εμβρυομητρική Ιατρική.

Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής MD, PhD, FRCOG (Hon.), καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, πρόεδρος του  Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ.

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία, αλλά και μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στον σύνδεσμο https://bit.ly/42R8XzR.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 6383906. Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο https://bit.ly/43Ogcc4.