36ος Κλασσικός Μαραθώνιος της Αθήνας: 90 εργαζόμενοι της DEMO ήταν εκεί

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
H Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO παρούσα στον 36ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας με 90 εργαζόμενους που έτρεξαν για τον Οργανισμό «Make -A- Wish» (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος).

Στον 36ο επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε χθές, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, η Φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ έλαβε μέρος για τρίτη χρονιά, αγωνιζόμενη με την ομάδα του Οργανισμού «Make A Wish (Κάνε Mία Ευχή Ελλάδος).

Οι 90 εργαζόμενοι της DEMO έδωσαν δυναμικό παρόν. Στα 5χλμ και στα 10 χλμ ενώ στην κλασσική διαδρομή των 42χλμ συμμετείχε επίσης ένας δρομέας . Με συγκίνηση, ομαδικότητα και υπερηφάνεια έτρεξαν για το «Κάνε Μια Ευχή». Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της DEMO  έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά, ενώ με τον Οργανισμό “MAKE A WISH” έχουν συνεργασία από το 2015.

Με κέφι και πάθος, σε μία υπέροχη Αττική ημέρα, «χάρισαν το νου και το σώμα τους» σε ένα σκοπό:

Να τερματίσουν! Η DEMO MARATHON TEAM ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά ενώ τα μέλη ευχήθηκαν να παραμείνουν υγιείς και δυνατοί!

Τέλος σημειώνουμε ότι στη DEMO ΑΒΕΕ «δρουν» 3 ομάδες εργαζομένων. Εκτός από τη DEMO MARATHON TEAM, υπάρχει η DEMO SOCCER TEAM που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πάλι το 2018 στο τουρνουά 5 Χ5 του ΣΦΕΕ, καθώς και η πρόσφατη θεατρική ομάδα “panDEMOnium” με στόχο παραστάσεις σε σκηνές ΜΚΟ, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και κλινικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν