1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής με την στήριξη του ΥΥΚΑ και του ΚΕΕΛΠΝΟ

  • Iatropedia
Το πρώτο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) στις 13/12/2015 στο Γέρακα, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από πνιγμούς με την αρωγή και στήριξη από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το Safe Water Sports, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Λειτουργών Φυσικής Αγωγής, το Σύλλογο Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών και τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca.  

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συναντώνται οι έννοιες «Αθλητισμός», «Δημόσια Υγεία» και «Ναυαγοσωστική» σε μια διοργάνωση ιστορικής σημασίας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στη μνήμη του Μιχαήλ Πασχαλάκη, που έχασε τη ζωή σε ηλικία 10 ετών από ατύχημα στη θάλασσα. 

Στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός που αγοράστηκε με τη χορηγία του Princess Charlene of Monaco Foundation. Η ΕΟΥΔΑ, είναι αναγνωρισμένη αθλητική ομοσπονδία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Βάση καταστατικού, καλλιεργεί την αθλητική ναυαγοσωστική στην Ελλάδα. Δηλώσεις συμμετοχής αθλητών θα γίνονται δεκτές μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2015. 

Για την προκήρυξη των αγώνων δείτε: http://sportlifesaving.blogspot.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν