16 νοσοκόμες ταυτόχρονα έγκυες στο ίδιο νοσοκομείο! [vid]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
νοσοκόμες
Μήπως τελικά η εγκυμοσύνη είναι… κολλητική; Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι σε ένα και μόνο νοσοκομείο υπάρχουν 16 νοσηλεύτριες που είναι ταυτόχρονα έγκυες;

Μιλάμε για το 10% του νοσηλευτικού προσωπικού στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο Mesa της Αριζόνα, όπου μέχρι και οι ασθενείς έχουν αρχίσει να παρατηρούν και να σχολιάζουν το υψηλό ποσοστό εγκυμοσύνης στις νοσηλεύτριες!

Σε μια συνέντευξη Τύπου, οι 16 έγκυες νοσοκόμες αστειεύονταν λέγοντας ότι πρέπει να υπάρχει κάτι στο νερό του νοσοκομείου, ή ότι ίσως ήταν κάποιο σχέδιο που το είχαν προγραμματίσει όλες μαζί για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η πρώτη γέννα της ομάδας αναμένεται τον Σεπτέμβριο και η τελευταία τον Ιανουάριο.

Η Rochelle Sherman, η οποία απέχει λίγο περισσότερο από ένα μήνα από το να γεννήσει, δήλωσε: «Δε νομίζω ότι συνειδητοποιήσαμε πόσες από εμάς ήταν έγκυες ταυτόχρονα, μέχρι να ξεκινήσουμε μια ομάδα στο Facebook. Είναι σαν να είχαμε κάποιου είδους… συμφωνία».

Η συνάδελφός της, Jolene Garrow, ευχαρίστησε τους/τις συναδέλφους τους που έχουν σπεύσει να αναλάβουν υποχρεώσεις στο νοσοκομείο τις οποίες πλέον οι έγκυες νοσοκόμες δεν μπορούν να κάνουν, όπως η αντιμετώπιση μεταδοτικών ασθενειών (φυματίωση, έρπης ζωστήρας) και η εκτέλεση ορισμένων θεραπειών για καρκινοπαθείς.

https://www.bbc.com