ΣΟΚ στην οθόνη: Δάγκωσε δηλητηριώδες φυτό – Το λάθος που την έστειλε στα Επείγοντα! [vid]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
φυτό
Μια από τις πιο γνωστές παρουσίες στον κυβερνοχώρο της Κίνας, η «Ms Zhang», έκανε ένα λάθος που λίγο έλειψε να αποδειχτεί μοιραίο για την ζωή της.

Νόμιζε ότι κρατούσε στα χέρια της φύλα από το φυτό Aloe Vera (που παράγει την γνωστή αλόη, την ουσία που είναι με πολλούς τρόπους ευεργετική για την υγεία του ανθρώπου) και θέλησε να παρουσιάσει σε όλους τους θεατές που την ακολουθούν στο διαδίκτυο, πόσο καλό κάνει ακόμα και όταν δαγκώνει κανείς σκέτα τα φύλα του.

Ωστόσο, είχε αγοράσει κατά λάθος ένα άλλο είδος φυτού, το οποίο μόνο καλό δεν κάνει στην υγεία του ανθρώπου. Αντιθέτως, είναι δηλητηριώδες! Η 26χρονη δάγκωνε σε ζωντανή μετάδοση φύλα από Agave Americana, ένα δηλητηριώδες φυτό από το Μεξικό.

Το επίμαχο βίντεο της εκπομπής της μεταδόθηκε τόσο γρήγορα σε όλο τον κόσμο, ώστε έγινε «viral», αφού δείχνει την «Ms Zhang» να έχει δηλητηριαστεί!

Αρχικά, η 26χρονη ακούγεται να λέει ότι αυτό που τρώει είναι νόστιμο. Όμως τα πράγματα πήραν σύντομα άσχημη τροπή, όταν συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πρόβλημα. Άρχισε να διαμαρτύρεται ότι το φυτό είχε πικρή γεύση, πως το στόμα της μούδιασε και πως ένιωθε τον λαιμό της «σαν να είχε πάρει φωτιά».

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ οι γιατροί στο νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρθηκε επειγόντως, της είπαν ότι είχε καταναλώσει δηλητηριώδες φυτό, ενώ έγινε γνωστό ότι είχε αναπτύξει εξανθήματα και φλύκταινες και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κάνουν πλύση στομάχου. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Το εν λόγω φυτό αγαύης έχει μαγειρικές χρήσεις, για παράδειγμα στην παραγωγή της τεκίλας, αλλά χρειάζεται προσεκτική προετοιμασία, αφού μπορεί να είναι τοξικό.

http://www.telegraph.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγαύη: Τι πρέπει να ξέρετε για λόγους υγείας – Οι αλήθειες που δεν σας λένε

Έβγαλαν κατσαρίδα μέσα από το κρανίο της! Ανατριχίλα από εικόνες-ΣΟΚ [vid]

Σοκάρει το νεογέννητο που μοιάζει 80 ετών! [vid]

Τατουάζ: Δείτε τι έπαθε από μια “απλή” αφαίρεση – Μόλυνση και εικόνες ΣΟΚ [pics]