Διαγωνισμός Κλινικής ΡΕΑ: «8 Χρόνια ΡΕΑ – 8 Χρόνια μαζί»

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
ΡΕΑ
Η Κλινική ΡΕΑ γιορτάζει τα 8α γενέθλιά και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στους νικητές του Διαγωνισμού "8 χρόνια ΡΕΑ - 8 χρόνια μαζί"!

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες αφορούν:

  • laser ανάπλασης κόλπου
  • ανάπλαση κόλπου με υαλουρονικό 
  • έλεγχο χαλάρωσης κόλπου μετά τον τοκετό
  • βελονισμό στην τελική φάση εξωσωματικής γονιμοποίησης
  • μέτρηση ανάλυσης σύστασης σώματος
  • διαγνωστικό έλεγχο και αντιμετώπιση οστεοπόρωσης
  • διαβητολογική εκτίμηση στην κύηση
  • ψηφιακή μαστογραφία και ψηλάφηση από μαστολόγο

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της επίσης σελίδας της κλινικής στο facebookαπό 14 Δεκεμβρίου 2018 έως 28 Δεκεμβρίου 2018, όποτε και θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού!

Η ΡΕΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ξεκίνησε τη λειτουργία της το Δεκέμβριο του 2010, με τη δέσμευση να αποτελέσει σημείο αναφοράς στη σύγχρονη ιατρική, έναν πυρήνα συγκέντρωσης επιστημόνων, επιστημονικών εξελίξεων και των καινοτομιών.

Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας της, η ΡΕΑ  ξεχωρίζει για την επιστημονικότητα του ιατρικού και νοσηλευτικού της προσωπικού, το σύγχρονο και αξιόπιστο ιατρικο-τεχνολογικό εξοπλισμό της, τις ανταγωνιστικές τιμές και τις στρατηγικές συνεργασίες της προς όφελος των ασθενών της.

Οι τομείς των δραστηριοτήτων της Κλινικής ΡΕΑ επεκτείνονται διαρκώς, με νέες υπηρεσίες, νέα τμήματα και νέο ιατρικο-τεχνολογικό εξοπλισμό. Η ΡΕΑ δραστηριοποιείται όχι μόνο στους κλάδους της Γυναικολογίας και της Μαιευτικής, αλλά και της Γενικής και Πλαστικής Χειρουργικής, της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Κλινικής ΡΕΑ), ενώ επιπλέον, διαθέτει εξειδικευμένα Εξωτερικά Ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων (ΩΡΛ, Αγγειολογικό, ιατρείο Πόνου, Ιατρείο Βελιονισμού, Αισθητική & Επανορθωτική Γυναικολογία, Ιατρείο Κλιμακτηρίου, Εμμηνόπαυσης & Οστεοπόρωσης, Τμήμα Ουρογυναικολογίας & Χειρουργικής Πυελικού Εδάφους κ.ά). Στο πλαίσιο λειτουργίας της συμπεριλαμβάνονται σύγχρονα Διαγνωστικά Τμήματα, όπως τα αυτοματοποιημένα Κεντρικά Εργαστήρια και το πρότυπο διαγνωστικό Κέντρο Μαστού και εξειδικευμένες μονάδες, όπως η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων και Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, με πλήρες αναπτυγμένο, υψηλών προδιαγραφών και διεθνούς επιπέδου Νεογνικό Τμήμα, με τρία επίπεδα Νοσηλείας, (Ι, ΙΙ κ ΙΙΙ).

Η ασφάλεια αλλά και η υψηλή ποιότητα παροχής ιατρικών υπηρεσιών, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η κοινωνική και πολιτισμική ενσυναίσθηση αποτελούν κάποιες από τις βασικές αξίες της ΡΕΑ. Ως έμπρακτη δέσμευση προς τις αρχές της, η ΡΕΑ έχει διαπιστευτεί για το σύνολο των υπηρεσιών της κατά ISO 9001:2008, για την Περιβαλλοντική Διαχείρισή της (ISO 140041:2004) , καθώς και με HACCP, (ISO 22000:2005) για τις Επισιτιστικές της Υπηρεσίες. Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί από το Διεθνή Οργανισμό TEMOS International, για την Ποιότητα των Ιατρικών Υπηρεσιών της στους Διεθνείς Ασθενείς και παράλληλα, η Μονάδα Γονιμότητας της ΡΕΑ έχει λάβει πιστοποίηση ΤΕΜΟS αναφορικά με τη διεθνή αναπαραγωγική φροντίδα.

Τα 8α γεννέθλια της ΡΕΑ σηματοδοτούν μια ακόμη αφετηρία καινοτομιών και προσφοράς στην υγεία και την κοινωνία, αφού σύντομα αναμένονται τα εγκαίνια σημαντικών νέων τμημάτων και εξωτερικών ιατρείων.

***ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ*** 8 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΑ – 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν