Απόκτησε Τέλειο Φυσικό Μαύρισμα στο Σπίτι σε Λίγες Μόνο Μέρες (!)

  • Iatropedia
Άμεσα χρυσαφένια ηλιοκαμμένη επιδερμίδα;

Αν κι εσείς βιάζεστε να αποκτήσετε τέλειο μπρονζέ look σε πρόσωπο και σώμα και, μάλιστα, χωρίς να εκτεθείτε ούτε στιγμή στον βλαβερό ήλιο, αυτό το άρθρο είναι για σας! Ευτυχώς που κυκλοφορούν στην αγορά προϊόντα αυτομαυρίσματος και μπορούμε να αποκτήσουμε άμεσο χρυσαφένιο μαύρισμα χωρίς να πατήσουμε ακόμη το πόδι μας στην παραλία!

Η χρήση των προϊόντων αυτομαυρίσματος (self tanning) διασφαλίζει πως θα περιοριστούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες πρόωρης γήρανσης και εμφάνισης καρκίνου του δέρματος, αφού δεν έχουμε την ανάγκη να εκτεθούμε με τις ώρες στον ήλιο για να αποκτήσουμε υπέροχη σοκολατένια όψη που τόσο επιθυμούμε!

Ακόμη και οι δερματολόγοι, οι οποίοι ανησυχούν για τη δραματική αύξηση μελανώματος σε σχέση με όλες τις άλλες μορφές καρκίνου που συνεχώς μειώνονται, συστήνουν ανεπιφύλακτα τη χρήση των self tanning, καθώς βοηθά στον περιορισμό της έκθεσης στον ήλιο.

Tan Organic – Πολυβραβευμένη Οργανική Λοσιόν Αυτομαυρίσματος

Η Λοσιόν TanOrganic αποτελεί ένα απόλυτα φυσικό και οργανικό αυτομαυριστικό προϊόν που χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα για μια υπέροχα μαυρισμένη λαμπερή και απαλή επιδερμίδα χωρίς έκθεση στον ήλιο! Είναι κατάλληλη για χρήση ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Tan Organic – Βραβευμένο Βιολογικό Έλαιο Αυτομαυρίσματος

Ένα πολυτελές έλαιο που χαρίζει 100% φυσικό μαύρισμα στο πρόσωπο και στο σώμα που διαρκεί έως και 4 μέρες μετά την εφαρμογή. Το διακριτικό άρωμα εσπεριδοειδών που αναδύεται, αναζωογονεί τις αισθήσεις σας ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Ψηφίστηκε ως το καλύτερο έλαιο προσώπου για το 2013 από το περιοδικό RSVP (Facial Tan in 2013 by RSVP magazine)

Sukin – Τζελ Αυτομαυρίσματος για Πρόσωπο & Σώμα / Sunless Bronzing Gel

Το Sukin Sunless Bronzing Gel είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργήσει ένα φυσικό μαύρισμα στην επιδερμίδα. Αυτό το εύκολα απορροφήσιμο και μη-λιπαρό τζελ είναι εμπλουτισμένο με το αναζωογονητικό αρωμα των ελαίων Λάιμ και Αυστραλιανής Λεμονο-Μυρτιάς. 100% Vegan

Οδηγίες για σωστή εφαρμογή!

  • Προτείνουμε την εφαρμογή μετά το μπάνιο και 1 ώρα πριν να κοιμηθείτε το βράδυ.
  • Η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι σημαντική. Απολεπίστε την επιδερμίδα σας επιμένοντας στις ξηρές περιοχές όπως τα γόνατα, τους αστραγάλους και τους αγκώνες. Εφαρμόστε ένα ενυδατικό έλαιο – όχι κρέμα – για να ενυδατώσετε τις περιοχές αυτές και να εξασφαλίσετε την ομοιόμορφη εφαρμογή της λοσιόν.
  • Χρησιμοποιώντας γάντια μιας χρήσης εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα κάθε φορά (στο μέγεθος ενός κέρματος των 2€)
  • Ξεκινήστε με τα πόδια σας αφήνοντας τα χέρια για το τέλος.  Απλώστε το προϊόν αυτομαυρίσματος με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας με τις γάμπες και ανεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τους μηρούς.
  • Σιγουρευτείτε ότι έχετε καλύψει ομοιόμορφα όλες τις περιοχές και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα γόνατα και τους αστραγάλους.
  • Συνεχίστε εφαρμόζοντας με τον ίδιο τρόπο στο υπόλοιπο σώμα και το πρόσωπο.

Tips!

  • Το προϊόν αυτομαυρίσματος χρειάζεται 6 με 8 ώρες για να λειτουργήσει γι’αυτό και προτείνουμε να το αφήσετε όλο το βράδυ.
  • Το αποτέλεσμα κρατάει 5-8 ημέρες.
  • Για να αποφύγετε τα σημάδια, ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΤΕ την επιδερμίδα σας για 6-8 ώρες μετά την εφαρμογή.
  • Το αυτομαυριστικό προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται σε λεπτές στρώσεις.  Απλώστε μία στρώση και αφήστε τη να στεγνώσει για μερικά λεπτά.  Εάν επιθυμείτε πιο έντονο μαύρισμα εφαρμόστε και μία δεύτερη ή και τρίτη στρώση.
  • Θυμηθείτε να ελέγξετε ότι έχετε καλύψει καλά τις περιοχές που είναι δύσκολο να τις φτάσετε χρησιμοποιώντας έναν καθρέφτη. Αφήστε τη λοσιόν να στεγνώσει και εάν έχετε «ξεχάσει» κάποιες περιοχές διορθώστε απλώνοντας ελάχιστη λοσιόν.
  • Προτείνουμε να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας καθημερινά με μία ενυδατική κρέμα ή ένα ξηρό λάδι για μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος.

Αποκτήστε από τώρα ηλιοκαμμένη επιδερμίδα με μηδενική έκθεση στον ήλιο και ετοιμαστείτε για το πιο υπέροχο και ασφαλές για την υγείας σας καλοκαίρι!

Ανακαλύψτε περισσότερα βιολογικά καλλυντικά στο WWW.ORGANICBRANDS.GR