Ιατρικό ανακοινωθέν από το «Αττικόν» για τα θύματα της επίθεσης

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Τα δύο θύματα της επίθεσης στο Περιστέρι μεταφέρθηκαν στο ΠΓΝ "Αττικόν" και προ ολίγου οι γιατροί εξέδωσαν ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο περιγράφουν με λεπτομέρειες την κατάσταση των άτυχων ανθρώπων.

Διαβάστε στο newsit.gr για την επίθεση:

https://www.newsit.gr/egklhma/Agrio-egklima-sto-Peristeri-Koykoyloforoi-pyrovolisan-zeygari-sto-kefali-Den-peiraksan-ta-paidia/697147

Δείτε τι αναφέρουν οι γιατροί στο ανακοινωθέν:

Στις 3 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας του Νοσοκομείου μας, περί τη 02.35 π.μ προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, βαριά τραυματισμένοι, οι  ΤΣ ΑΘ και ΤΣ ΕΛ

Η ΤΣ ΕΛ περίπου 50ετών έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Η ασθενής διασωληνώθηκε, έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατέληξε λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης.

Ο ΤΣ ΑΘ 53 ετών, έφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαριά εγκεφαλική βλάβη καθώς και σε πολύ βαριά γενική κατάσταση.