Δεν υπάρχουν προϋπολογισμοί για βηματοδότες σε Νίκαια, Λαϊκό και Ερυθρό

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Με το σταγονόμετρο και αναμονές μηνών τοποθετούνται βηματοδότες σε αρκετά δημόσια νοσοκομεία καθώς οι προϋπολογισμοί δεν επαρκούν για συνεχή ροή των περιστατικών. Χθες, διέρρευσε σχετικό έγγραφο από το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμονας".

Προ μηνών το iatropedia είχε δημοσιεύσει τα προβλήματα προμήθειας βηματοδοτών στο Γενικό Νοσοκομείο Κοργιαλένειο – Μπενάκειο (Ερυθρός). Σήμερα γιατροί μας καταγγέλλουν αντίστοιχες καθυστερήσεις στην προμήθεια βηματοδοτών στο ΓΝΑ Λαϊκό και βέβαια στο ΓΝΝ «‘Αγιος Παντελεήμονας» απ΄όπου και το έγγραφο παρακάτω.

Σχόλιο

Όπως σχολιάζει ο κ. Πάνος Παπανικολάου στο προφίλ του στο facebook, «Όοοοοχι μρε, δεν τρέχει τπτ που εξαντλήθηκαν τα κονδύλια των προϋπολογισμών στα νοσοκομεία. Όλα καλά που λέει κι ο Παύλος Πολάκης. Απλά ως το Γενάρη βηματοδότες γιοκ. Νταξ, και τι έγινε ; σάμπως το 1917 υπήρχαν βηματοδότες ; τα F16 είναι πιο σημαντικά. Ά, και τα κρατικοδίαιτα νταβατζιλίκια που πληρώνουμε 5 χρόνια τώρα στους μπόμπολες 3 ευρώ το κιλό για τα μολυσματικά νοσοκομειακά απόβλητα».

Οριακή κατάσταση

Όπως όλα δείχνουν, η κατάσταση είναι οριακή λόγω έλλειψης υλικών στο αιμοδυναμικό εργαστήριο ενώ γίνεται επιλεκτική τοποθέτηση βηματοδοτών την ώρα που άλλοι ασθενείς περιμένουν επί σειρά μηνών.

Νίκαια