«Μάχη» για την απώλεια βάρους μετά τις γιορτές- Δείτε έναν τρόπο να κερδίσετε

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Φάγατε λίγο παραπάνω στις γιορτές και προσπαθείτε να χάσετε 2-3 κιλά; Θα σας βάλουμε πάλι στον ίσιο δρόμο, με ένα πρωτεϊνικό διατροφικό πρόγραμμα που θα ξυπνήσει τον μεταβολισμό σας και θα πείτε γρήγορα αντίο στα κιλά των εορτών!

Με την πρωτοποριακή μέθοδο αδυνατίσματος Diettube, που εφαρμόζεται στην χώρα μας αποκλειστικά από τον πλαστικό χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη, θα πετύχετε σίγουρα το στόχο σας. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να χάσουν σημαντικό ποσοστό του σωματικού τους βάρους, σε καθαρό λίπος, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά φυσικά και σε όσους έχουν λίγα περιττά κιλά.

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο διατροφής με τα πρωτεϊνούχα σκευάσματα Diettube, οδηγεί σε απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για τις καθημερινές φυσιολογικές σωματικές και νοητικές του λειτουργίες.

Πρόκειται για ένα διατροφικό πρωτόκολλο διάρκειας τριών εβδομάδων.

Στο διάστημα αυτό ο ενδιαφερόμενος προσλαμβάνει το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα Diet Tube από το στόμα, διαλυμένο σε νερό, γάλα ή γιαούρτι, στα πλαίσια ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής απώλειας βάρους. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνεται έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής.

Ενώ την τρίτη εβδομάδα αρχίζει σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα. Στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου σημειώνεται πως η απώλεια βάρους συνίσταται αποκλειστικά σε περιττό λίπος, χωρίς καμία επίπτωση στη μυϊκή μάζα. Η λήψη της υψηλής ποιότητας εκλεπτυσμένων πρωτεϊνών από τα συμπληρώματα, σε συνδυασμό με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής προσφέρουν την ολική, μη χειρουργική αναδιαμόρφωση του σώματος.

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα διατροφικό πρόγραμμα που απευθύνεται τόσο σε υπέρβαρους ή παχύσαρκους ασθενείς, όσο και σε άτομα με εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να χάσει περισσότερα κιλά, το πρόγραμμα των τριών εβδομάδων μπορεί να επαναληφθεί σύμφωνα πάντα με την καθοδήγηση του γιατρού.

Τα συμπληρώματα διατροφής Diet Tube είναι απόλυτα ασφαλή, πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Αποτελούνται από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας. Παράγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και έχουν εγκριθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (αρ. πρωτ. 27684).

*Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.