Λίστα με ονόματα για διορισμούς έδιναν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στον πρ. Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ

  • Γιάννα Σουλάκη
ΚΕΕΛΝΠΟ
Λίστα για διορισμούς "ημετέρων" έδιναν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, σύμφωνα με έγγραφο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η σημερινή διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ έλαβε απόφαση για να πληρώσει ο οργανισμός τα δικαστικά έξοδα του Παύλου Πολάκη και μετακλητών υπαλλήλων για κακουργηματικού υπόθεση που εκκρεμεί εις βάρος τους στα δικαστήρια,το tomanifesto.gr αποκαλύπτει ότι το 2016 έγιναν πολυάριθμες προσλήψεις, στο πλαίσιο μάλιστα συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, με έτοιμο κατάλογο ονομάτων. Όπως φαίνεται στο σχετικό έγγραφο που αποκαλύπτει, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου για πρόσληψη, υπάρχει και το όνομα του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που το ζητούσε.

Δείτε επίσης – Σκανδαλώδης απόφαση ΚΕΕΛΠΝΟ: Με έξοδα του κράτους η δικαστική υπεράσπιση των μετακλητών του Π. Πολάκη

Δείτε το έγγραφο:

Αποκαλύπτεται, λοιπόν, ότι το 2016 έγιναν πολυάριθμες προσλήψεις στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο πλαίσιο μάλιστα συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού … με έτοιμο κατάλογο ονομάτων που έδωσε το υπουργείο υγείας επί υπουργίας Ξανθού- Πολάκη στον τότε πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Το e-mail της «σκιώδους» υπαλλήλου ‘Ελενας Θεμελή

Το manifesto.gr αποκαλύπτει επίσης, e-mail (στο οποίο ήταν συνημμένο ο παραπάνω κατάλογος) με το οποίο, στις 12 Δεκεμβρίου 2016  η κυρία Έλενα Θεμελή, ζητά από τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θ. Ρόζενμπεργκ εκ μέρους του μέλους ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αθηνάς Φαραζή – πρόκειται για το ίδιο μέλος ΔΣ που μαζί με τα άλλα μέλη εισηγήθηκαν την πληρωμή από τον προϋπολογισμό του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. των δικαστικών εξόδων μετακλητών υπαλλήλων του Παύλου Πολάκη που βαρύνονται με κακουργηματικές διώξεις – εξηγήσεις γιατί δεν προσλήφθηκε η κόρη της στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΜIF του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Το e-mail, όπως φαίνεται, απέστειλε η κα. Θεμελή από το προσωπικό της λογαριασμό στον προσωπικό λογαριασμό που τηρούσε ο τότε πρόεδρος ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλος Ρόζενμπεγκ – με το οποίο του εξηγούσε απολογητικά ότι η κόρη της κας Φαραζή, η οποία έχει το όνομα του πατέρα της και λέγεται Τσαπούτσογλου, δεν προσλήφθηκε στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. απλά γιατί το όνομά της δεν ήταν στους έτοιμους καταλόγους που τους δόθηκαν!

Μάλιστα η Έλενα Θεμελή επισύναψε, όπως φαίνεται, στο ίδιο e- mail προς τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και τον κατάλογο των ονομάτων που τους είχαν δοθεί και ανέγραφαν ευθέως το ονοματεπώνυμο των προς πρόσληψη υπαλλήλων για το πρόγραμμα AMIF αλλά και ποιανού «ρουσφέτι» είναι o καθένας!

Δείτε το e-mail

H Έλενα Θεμελή δεν είναι τυχαίο πρόσωπο αφού έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό τον Απρίλιο του 2019 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για άδικες πράξεις που έκανε στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επί θητείας Ρόζενμπεργκ συλλέγοντας δημόσια έγγραφα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. παρότι δεν ήταν υπάλληλος του Οργανισμού!!! (σ.σ. και ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 12 μηνών από το ίδιο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για ηθική αυτουργία στην παράνομη συλλογή δημοσίων εγγράφων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που έκανε η Έλενα Θεμελή κατ΄εντολήν του).

Στον κατάλογο αυτό των απροκάλυπτων ρουσφετιών φιγουράρουν -μεταξύ και άλλων- τα ονόματα 4 κορυφαίων Υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι των:

(1) Παναγιώτη Κουρουμπλή Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υπουργού 3 Υπουργείων- Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλά και Υγείας,
(2) Θεοδώρας Τζάκρη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υφυπουργού Βιομηχανίας Ελλάδας,
(3) Ιωάννη Μπαλάφα Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υφυπουργού 2 Υπουργείων – Μεταναστευτικής Πολιτικής και Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης,
(4) Μάρκου Μπόλαρη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,
(5) Ιωάννη Μπασκόζου – τ. Γραμματέα Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κα.

Μάλιστα η κα Θεμελή εκτός των ανωτέρω 4 Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κάνει στο e- mail της και ειδική αναφορά στην κόρη του και του τ. Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Ιωάννη Δραγασάκη, τονίζοντας ότι αφού αυτή δεν διορίστηκε εν τέλει στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., έχει μια ιδέα να την βολέψει αλλού!