ΠΟΕΔΗΝ: Κατέληξε η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Νίκαιας που καθαιρέθηκε από την θέση της με απόφαση του Διοικητή

  • Γιάννα Σουλάκη
ΠΟΕΔΗΝ
Κατέληξε μετά από σοβαρό εγκεφαλικό που είχε υποστεί πριν από περίπου 20 ημέρες, η υποδιευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας που καθαιρέθηκε από τη Διοίκηση. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ η νοσηλεύτρια δεν άντεξε τον υποβιβασμό της.

‘Οπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, η άτυχη πρώην υποδιευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας καθαιρέθηκε από τη διοίκηση για κομματικούς λόγους. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα ήταν υποδιευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Ωστόσο ο διοικητής την υποβίβασε σε απλή υπάλληλο στην αρχή και ύστερα σε  Προϊσταμένη τμήματος.

«Η συνάδελφος δεν άντεξε. Μία εβδομάδα μετά έπαθε εγκεφαλικό», ανέφερε σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ανέφερε ότι «Καθαιρέθηκε ενώ ήταν Υποδιευθύντρια 10 χρόνια, με άριστες αξιολογήσεις από προϊσταμένους, διοικήσεις και υφισταμένους. Ντροπή. Λίγη τσίπα».

Διαβάστε επίσης: ΠΟΕΔΗΝ: Υπό κατάρρευση το Νοσοκομείο Νίκαιας – Κινδυνεύει νοσηλεύτρια που καθαιρέθηκε

ΠΟΕΔΗΝ: Δεν άντεξε η νοσηλεύτρια

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Ομως, η γυναίκα δεν άντεξε και την Τρίτη του Πάσχα κατέληξε.

«Δεν άντεξε και κατέληξε την Τρίτη του Πάσχα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματά» Αθηνών η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Νίκαιας που καθαιρέθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, από υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Είμαστε στο πλευρό της σε ότι χρειαστούν», καταλήγει η Ομοσπονδία των Εργαζομένων.