Μαθήματα μακιγιάζ από… τον ημίγυμνο Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ξερές οι γυναίκες στο TikTok

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Μπέκαμ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πλέον... influencer για μαθήματα μακιγιάζ!

Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ένα μίνι… φροντιστήριο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα από τη σειρά της συζύγου του του, Βικτόρια Μπέκαμ.

Το σύντομο βίντεο κλιπ με τον ημίγυμνο Μπέκαμ εμφανίστηκε στον λογαριασμό της Βικτόρια στο TikTok με την λεζάντα, «Mr Beckham’s #VictoriaBeckhamBeauty tutorial».

Ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας: “Όταν χρησιμοποιώ λίγο από αυτό με τη γυναίκα μου, μου λέει ότι αυτός είναι ο καλύτερος φωτισμός για να κάνω περιεχόμενο”, ενώ περνούσε ένα πινέλο μακιγιάζ διπλής όψης στην περιοχή κάτω από τα μάτια του. “Τείνω να συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω πραγματικά για τι πράγμα μιλάω”, παραδέχτηκε.

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound – Victoria Beckham

Συνέχισε να περνάει το πινέλο του μακιγιάζ στο πρόσωπό του. “Προφανώς, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε, σύμφωνα με τη Victoria Beckham Beauty”, είπε. Τώρα τι ακριβώς είναι «αυτό» δεν είναι ξεκάθαρο, καθώς ο David δεν αναφέρει ποτέ κάποιο συγκεκριμένο προϊόν που χρησιμοποιεί, αν δηλαδή χρησιμοποιεί καν κάποιο προϊόν.

Φαίνεται πιο πιθανό ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απλώς διασκέδαζε λίγο ενώ υποστήριζε τη γυναίκα του.

Οι χρήστες του TikTok στα σχόλια σημείωσαν ότι το βίντεο είναι πιθανότατα μια παρωδία ενός προηγούμενου σεμιναρίου της Victoria που δείχνει πώς να χρησιμοποιείτε τη νέα γραφίδα περιγράμματος της εταιρείας της στην μύτη, τα μάγουλα και τα μάτια.

Πηγή: https://www.allure.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς να βάλετε νέα, απαραίτητη, επίστρωση αντηλιακού πάνω από το μέικ-απ

Πώς να βάλετε νέα, απαραίτητη, επίστρωση αντηλιακού πάνω από το μέικ-απ

Πόσο συχνά και με ποιον τρόπο να καθαρίζετε τα βουρτσάκια του μέικ-απ

Τι μπορεί να πάθετε από τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Πώς να προστατευθείτε