Στήριξη στο MDA Ελλάς από την Pharma PLUS εφέτος τα Χριστούγεννα

  • Ρούλα Τσουλέα
PHARMA PLUS
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν εορταστικό γούρι, που διατίθεται στο δίκτυο των φαρμακείων. Με κάθε προμήθεια, διατίθενται αυτομάτως δύο ευρώ για τους σκοπούς του MDA Ελλάς.

Στην ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου για Άτομα με Νευρομυϊκές Παθήσεις MDA Ελλάς προχωρά εφέτος το δίκτυο των φαρμακείων Pharma PLUS, μέλος του Ομίλου Lavipharm.

Όσοι επισκεφθούν τα φαρμακεία του Δικτύου έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στο MDA Ελλάς με δύο τρόπους:

  1. Οι κάτοχοι της κάρτας +plus card μπορούν να εξαργυρώσουν 1.000 πόντους και να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα εορταστικό γούρι. Αυτομάτως θα δωρίσουν 2€ στο MDA Ελλάς.
  2. Εναλλακτικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το εορταστικό γούρι, το οποίο διατίθεται σε τρία διαφορετικά σχέδια. Και πάλι θα διατεθούν αυτομάτως 2€ για τους σκοπούς του Σωματείου.

Με το μήνυμα «Μαζί σας προσφέρουμε περισσότερα!», η Pharma PLUS καλεί τους επισκέπτες των φαρμακείων του Δικτύου να αγκαλιάσουν τη δράση, ώστε και φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσουν με τις πράξεις τους χαμόγελα και αισιοδοξία.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τη δράση προς το ΜDA Ελλάς τόσο στο έντυπο φυλλάδιο στα φαρμακεία του Δικτύου, όσο και στο site www.pharmaplusonline.gr.