Siemens Healthineers: Απέκτησε την πιστοποίηση του Great Place to Work

  • Iatropedia newsroom
Siemens Healthineers
Η πιστοποίηση βασίζεται κυρίως στην ανώνυμη αξιολόγηση που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας για την εμπειρία τους σε αυτήν.

Την πιστοποίηση του Great Place to Work απέκτησε η Siemens Healthineers, έπειτα από μία μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Η πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική  αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η Siemens Healthineers απέδειξε ότι, ακόμη και εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών που προκαλεί η πανδημία Covid-19, παρέχει στους εργαζομένους της όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε εκείνοι να προσαρμοστούν επιτυχώς στη νέα πραγματικότητα.

Η πιστοποίηση Great Place to Work δεν αποτελεί απλώς αξιολόγηση και επιβράβευση κάποιων εταιρικών πρακτικών, αλλά μία διάκριση που δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση που λάβαμε και μας δεσμεύει να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για βελτίωση της εργασιακής μας καθημερινότητας και την εδραίωση μια ισχυρής εργασιακής κουλτούρας για τα πολλά επόμενα χρόνια», δήλωσε η κυρία Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού της Siemens Healthineers. «Όλοι μαζί καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον εργασίας, όπου η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια και η συντροφικότητα έχουν τον καθοριστικό ρόλο. Θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο».