Πιστοποίηση Great Place to Work για την Astellas Pharmaceuticals

  • Ρούλα Τσουλέα
Astellas
Η εταιρεία απέκτησε την πιστοποίηση μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της, που συμμετείχε στην έρευνα Trust Index©.

Στον κατάλογο των εταιριών που έχουν αποσπάσει την πιστοποίηση Great Place to Work® στην Ελλάδα, συγκαταλέγεται πλέον η φαρμακευτική εταιρεία Astellas Ελλάδας.

Η εταιρεία απέκτησε την πιστοποίηση μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της, που συμμετείχε στην έρευνα Trust Index©. Η ερευνητική διαδικασία που ακολουθείται εξετάζει και αξιολογεί τις πέντε βασικές παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως αυτές καθορίζονται από τη μεθοδολογία του Great Place to Work®. Οι παράμετροι αυτές είναι:

  • Η αξιοπιστία της Διοίκησης
  • Ο σεβασμός προς τους εργαζομένους
  • Το αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει
  • Η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι
  • Η συντροφικότητα που αναπτύσσεται

Το ανθρώπινο δυναμικό της Astellas Ελλάδος επιβράβευσε την εταιρεία για την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού και το εργασιακό περιβάλλον. Η συνολική βαθμολογία στις πέντε βασικές παραμέτρους ξεπέρασε το 85%. Σημαντική ήταν, επίσης, η αναγνώριση της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού που ακολούθησε η εταιρεία την περίοδο της πανδημίας, καθώς η συνολική βαθμολογία ανήλθε σε 99%.

«Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελεί την κινητήριο δύναμη που καθοδηγεί όλες μας τις πράξεις», δήλωσε ο κ. Χάρης Ναρδής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας. «Το πάθος των ανθρώπων μας, μας εμπνέει προκειμένου να αποτελούμε έναν δυναμικό οργανισμό, όπου όλοι μαζί κάνουμε το καλύτερο δυνατό καθημερινά για να δημιουργήσουμε αξία για την εταιρεία, τους συνεργάτες, τους ασθενείς και την κοινωνία. Η πιστοποίηση της Astellas Ελλάδος από το Great Place to Work ® αποτελεί αναγνώριση της κοινής μας προσπάθειας».