InterGenetics: Μετονομάζεται σε Medicover Genetics

  • Iatropedia newsroom
Medicover
Η InterGenetics , το Κέντρο Ιατρικής Γενετικής και Γενωμικής, ανακοινώνει την επίσημη μετονομασία του σε Medicover Genetics.

Έπειτα από την εξαγορά της Εταιρείας από την Medicover, η InterGenetics υιοθετεί επίσημα την επωνυμία της Medicover στην ελληνική αγορά.

Η Δρ. Βούλα Βελισσαρίου, Επιστημονική και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Medicover Genetics, με αφορμή την αλλαγή αυτή δήλωσε ότι: «Καθώς ξεκινάμε αυτόν τον δημιουργικό μετασχηματισμό του εμπορικού σήματος, τα θεμέλιά μας παραμένουν ριζωμένα στην καινοτομία και την παροχή ποιοτικών γενετικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Η συμπόρευση με τη Medicover, μας δίνει την ευχέρεια να είμαστε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας πρωτοπορίας στον τομέα της Γενετικής και να ενσωματώσουμε όλες αυτές τις εξελίξεις στην κλινική φροντίδα.

Το νέο μας εμπορικό σήμα αντικατοπτρίζει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, ενισχύοντας τον ουσιαστικό μας ρόλο στην ιατρική κοινότητα και στη βελτίωση της ζωής όσων εξυπηρετούμε».

Με την υιοθέτηση της νέας ταυτότητας η Medicover Genetics (πρώην InterGenetics) εντάσσεται στο διεθνές δίκτυο της Medicover, δίνοντας πρόσβαση σε κάθε γιατρό, επιστήμονα αλλά και πολίτη στην Ελλάδα σ’ ένα σύνολο επαγγελματιών.

Διευρύνεται ακόμη περισσότερο η πρόσβαση σε γενετικές υπηρεσίες αιχμής, οι οποίες θέτουν τη γενετική στο επίκεντρο των ιατρικών αποφάσεων και των φιλόδοξων επιτευγμάτων.

Η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας αφορά την εμπορική επωνυμία και την ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση που δίνεται μέσω του νέου εμπορικού σήματος. Ο αριθμός του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ) παραμένουν ως έχουν.

Η διαδικασία μετάβασης στη νέα εμπορική επωνυμία, εικόνα και ταυτότητα, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Φωτογραφία: istock