AbbVie: Πιστοποίηση ως εργοδότης επιλογής από το Great Place to Work

  • Iatropedia newsroom
AbbVie
Η πιστοποίηση προκύπτει κυρίως από την άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική  αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την εμπειρία τους στο εργασιακό τους περιβάλλον

Πιστοποίηση ως «εργοδότης επιλογής για το 2021» έλαβε η φαρμακευτική εταιρεία AbbVie από τον Οργανισμό Great Place to Work (CERTIFIED by Great Place to Work). Η πιστοποίηση ελήφθη έπειτα από μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Η πιστοποίηση αποτελεί αναγνώριση για το καλό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας. Προκύπτει κυρίως από την άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική  αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την εμπειρία τους στο εργασιακό τους περιβάλλον. Είναι η έκτη συνεχής χρονιά κατά την οποία η AbbVie λαμβάνει σημαντική διάκριση από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, προτεραιότητά της είναι η διατήρηση υψηλών προτύπων στο εργασιακό περιβάλλον. Όλοι οι εργαζόμενοι διαθέτουν πρόσβαση στα ίδια εργαλεία ανάπτυξης και έχουν ίσες ευκαιρίες και κίνητρα.

Η AbbVie εστιάζει στη βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας υποστηρίζοντας ευέλικτες συνθήκες εργασίας, που συμβάλλουν στη διατήρηση προσωπικής και επαγγελματικής ισορροπίας. Ενθαρρύνει επίσης τους εργαζομένους να συμμετέχουν σε προγράμματα επιμόρφωσης, που αποτελούν εφαλτήριο για περαιτέρω προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Προτεραιότητα για την AbbVie αποτελούν επίσης προγράμματα πρόληψης για την υγεία, επιδόματα γάμου, μητρότητας και παιδικού σταθμού. Το ίδιο και πρόσθετα συνταξιοδοτικά προγράμματα, που βοηθούν τους εργαζομένους μετά την ολοκλήρωση της επαγγελματικής τους πορείας.

Κλειδί η αμοιβαία εμπιστοσύνη και εξωστρέφεια

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, HR Director της AbbVie, τόνισε ότι η νέα διάκριση αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση των προσπαθειών της εταιρείας να χτίζει ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού μεταξύ όλων των εργαζομένων και της διοίκησης.

Και πρόσθεσε ότι «το κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εξωστρέφειας των ανθρώπων μας είναι το κλειδί που μάς ανοίγει μία μεγαλύτερη πόρτα για το μέλλον».

Τέλος, επισήμανε ότι «επιθυμούμε να διατηρήσουμε ένα περιβάλλον αισιοδοξίας και καινοτομίας, με αμετάβλητες σταθερές αξίες ώστε να συνεχίσουμε να προοδεύουμε, ατομικά και ομαδικά. Οι σταθερές αξίες σε συνδυασμό με την καινοτόμο φιλοσοφία μάς έχουν χαρίσει μέχρι σήμερα πολλές επιτυχίες, όπως τις σημαντικές διακρίσεις μας στον διαγωνισμό Great Place to Work, για έξι συνεχή χρόνια».