Στο Μαξίμου το … τσίκνισε η ΠΟΕΔΗΝ! Πρωτότυπη διαμαρτυρία για την απόλυση καθαριστριών [pics+vid]

  • Γιάννα Σουλάκη
ΠΟΕΔΗΝ
Παράδοση στις ... πρωτότυπες διαμαρτυρίες έχει η ΠΟΕΔΗΝ και φέτος Τσικνοπέμπτη δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει! Αυτή τη φορά, οι εργαζόμενοι έστησαν ... ψησταριά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, διαμαρτυρόμενοι για την απόλυση των καθαριστριών από το Δρομοκαΐτειο.

Η συμβολική διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ σχετίζεται με την επικείμενη απόλυση 50 καθαριστριών από το Δρομοκαΐτειο, καθώς δεν λαμβάνουν πρόσθετη μοριοδότηση για επαναπρόσληψη, παρ’ ότι -όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία- εργάζονται στο νοσοκομείο πολλα χρόνια.

Έτσι οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ έστησαν τις ψησταριές τους, όπως απαιτεί το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, πολύ κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηρώδου του Αττικού.

ΠΟΕΔΗΝ: Πρόσφεραν σουβλάκια στους άνδρες της ασφάλειας

Πρόσφεραν μάλιστα και σουβλάκια στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που φρουρούσαν το σημείο. Λίγο αργότερα το … έριξαν και στον χορό!

«Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση λόγω της ημέρας, καθώς οι καθαρίστριες μετά τον Μάιο θα μείνουν χωρίς εργασία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες και video: