ΟΕΝΓΕ: Κι άλλα «κατορθώματα» από το διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων

"Επίδειξη ισχύος" φέρεται να κάνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων απαξιώνοντας γιατρούς και πραγματοποιώντας μετακινήσεις αλλά και προσπαθώντας να ελέγξει τα μέλη της τοπικής Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών.

Όπως αναφέρεται σήμερα, "η ΟΕΝΓΕ επανέρχεται στο θέμα των απαράδεκτων αυταρχικών συμπεριφορών του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων με αφορμή τη νέα καταγγελία της ΕΙΝΚΥΤ. Ο κ. Παρθένης μετά τα προηγούμενα «κατορθώματα» του (π.χ. απειλές σε γιατρούς να αλλάξουν τις καταθέσεις τους σε... ΕΔΕ) προβαίνει τώρα σε εκδικητική αμοιβαία μετακίνηση γιατρών (από την μία Παθολογική κλινική στην άλλη)".

Επίδειξη ισχύος

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, θέλοντας να κάνει επίδειξη ισχύος, πραγματοποίησε τις απειλές του, πως θα προχωρήσει σε αμοιβαίες μετακινήσεις γιατρών, αν ο Διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής, Αντιπρόεδρος της Ένωσης και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου, δεν στηρίζει στα όργανα που συμμετέχει, τις θέσεις της Διοίκησης.

Δε δίστασε μάλιστα να χρησιμοποιήσει προσβλητικούς, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της μίας εκ των δύο συναδέλφων που μετακινήθηκαν.

Η Ε.Γ της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε καταγγέλλει την προσπάθεια ωμής, απροκάλυπτης παρέμβασης του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων στη λειτουργία της τοπικής Ένωσης. Χαιρετίζει τους συναδέλφους που δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς της Διοίκησης που αρνούνται να «συμμορφωθούν προς τις υποδείξεις».

Καταγγελίες

"Η ΟΕΝΓΕ έχει επανειλημμένως καταγγείλει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με συγκεκριμένα στοιχεία, τις αυταρχικές συμπεριφορές Διοικητών Νοσοκομείων. Μέχρι τώρα όχι μόνο δεν έχει δοθεί καμία επίσημη απάντηση αλλά και καμία ενέργεια δεν έχει γίνει ώστε να διερευνηθούν οι καταγγελίες και να αποδοθούν ευθύνες.

Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, η οποία φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί, να παρέμβει άμεσα".

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends