Κορωνοϊός: Τα “περαστικά” και “ευχαριστώ” Τσιόδρα σε κάθε ασθενή και εργαζόμενο σε “Αττικόν” και “Αγ. Βαρβάρα”

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Με το σήμα της νίκης αποχαιρέτησε ασθενείς και εργαζόμενους στα δύο νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό “Αττικόν” και “Αγία Βαρβάρα”, τα οποία επισκέφθηκε σήμερα ο καθηγητής παθολογίας και υπεύθυνος ενημέρωσης για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Τις θερμές ευχαριστίες και τα περαστικά του σε προσωπικό και ασθενείς έστειλε και από τηλεοράσεως, κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε -όπως είπε- με τη συνοδεία του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρήστο Ροϊλό, τα δύο νοσοκομεία που νοσηλεύουν ασθενείς με νόσο COVID-19, “Αττικόν” και “Αγία Βαρβάρα”

Ο καθηγητής επισκέφθηκε τους θαλάμους και συνομίλησε με ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, στους οποίους ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση και από κοντά, αλλά και σε ζωντανή σύνδεση το απόγευμα, στην τακτική ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας:

“Από τη θέση αυτή σήμερα θέλω να στείλω τις θερμές ευχαριστίες και τους χαιρετισμούς μου ονομαστικά, σε κάποιους από τους ασθενείς που επισκέφθηκα το πρωί στο “Αττικόν” και στην “Αγία Βαρβάρα”, μαζί με τον ΥΠΕάρχη κ. Ροϊλό.

Επισκέφθηκα τους εξής ασθενείς:

τον Ιωσήφ, την Κωνσταντία, τον Δημήτρη, την Ελένη, τον Παναγιώτη, τη Μαρία, τον Αναστάση, την Αικατερίνη, τον κυρ Νίκο, τη Γεωργία, την Ρεγγίνα, την Βιολέτα, τη Μαρία, την Ελένη που είναι κι έγκυος. Σε όλους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας περαστικά, όπως και σε όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία”, είπε ο κ. Τσιόδρας.

Τσιόδρας: “Ευχαριστούμε τους ήρωες της πρώτης γραμμής”

Ο καθηγητής παθολογίας κ. Τσιόδρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί ονομαστικά και στους “ήρωες” της πρώτης γραμμής. Τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη ενάντια στον ιό, στα νοσοκομεία όλης της χώρας:

“Σ’ ένα ξεχύλισμα ευγνωμοσύνης σε αυτούς που είναι οι ήρωες της πρώτης γραμμής, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς. Μεταξύ αυτών που είδα και μίλησα σήμερα και περιποιούνται τους αρρώστους, ήταν η Νάντια, ο Παναγιώτης, η Ανθούλα, ο Ναπολέοντας, η Στυλιανή στην Αγία Βαρβάρα, ο Δημήτρης, η Αναστασία, ο Χρήστος, η Δήμητρα, ο Μάνος, η Χριστίνα, ο Κώστας ο Γιώργος, ο Περικλής από την Αλεξανδρούπολη… Μας δίνουν σε όλους κουράγιο να συνεχίσουμε. Τους ευχαριστώ!”, κατέληξε συγκινημένος ο καθηγητής.