Φώφη Γεννηματά: Έκτακτη εισαγωγή στον Ευαγγελισμό μετά από υποτροπή της βασικής νόσου

  • Γιάννα Σουλάκη
Γεννηματά
Δύσκολες ώρες περνά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μετά την έκτακτη εισαγωγή της στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Σύμφωνα με ιατρική ανακοίνωση του νοσοκομείου, υποφέρει από συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μετά από σειρά εξετάσεων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Να σημειωθεί πως η κα. Φώφη Γεννηματά, δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ευαγγελισμός: Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:  «Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Την ίδια στιγμή, με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η κα. Γεννηματά ανέφερε ότι εξαιτίας του προβλήματος της υγείας της δεν θα είναι υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε η Φώφη Γεννηματά:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».