Δεύτερη ευκαιρία για » χρυσές ιδέες» στην Υγεία! Παράταση στο διαγωνισμό του ΣΦΕΕ

  • Iatropedia
Την παράταση υποβολής συμμετοχών για το 2ο Διαγωνισμό Καινοτομίας στην Υγεία, ΣΦΕΕ Innovation Project 2.0 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) δίνοντας επιπλέον δέκα ημέρες προθεσμία στους υποψηφίους.

Σε συνέχεια της περιοδείας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας για την παρουσίαση του διαγωνισμού και του επακόλουθου ενδιαφέροντος, ανέκυψε η ανάγκη να δοθεί μεγαλύτερο περιθώριο σε περισσότερους συμμετέχοντες να προετοιμάσουν καλύτερα τα επιχειρηματικά τους σχέδια ώστε να θέσουν την υποψηφιότητά τους.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει από τις 4 Ιουνίου 2014 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω της ειδικής πλατφόρμας YouNoodle, συμπληρώνοντας τα ειδικά πεδία κειμένου με σύντομη ανάλυση της καινοτόμου ιδέας τους. Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού βρίσκονται στο http://innovationproject.gr/site/.

Τα βραβεία των νικητών περιλαμβάνουν χρηματικό έπαθλο για τους 3 πρώτους νικητές και πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα στρατηγικής, ανάπτυξης επιχειρήσεων, πρόσβασης σε κέντρα εκπαίδευσης και έρευνας & ανάπτυξης, καθώς και δικτύωσης για μεταφορά τεχνογνωσίας και δεξιοτήτων, μέσω της στενής συνεργασίας με τις εταιρείες-μέλη του ΣΦΕΕ, καθώς και μέσω του οικοσυστήματος του οργανισμού ID-GC για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Χορηγοί του χρηματικού επάθλου των νικητών είναι οι φαρμακευτικές εταιρείες Abbvie, Chiesi, Genesis Pharma, Lilly, MSD, Novartis και Phamathen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στις κάλπες το Σάββατο οι φαρμακοποιοί για πρόεδρο! Οι υποψήφιοι και τα περίεργα

Έρχεται το crash test για τους γιατρούς του πρώην ΙΚΑ! Ξεκινά η διαδικασία

Έρχονται οι κούριερ των φαρμάκων! Τι ανακοίνωσε ο Βορίδης

Έρχονται νέες συμβάσεις γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ! Τι θα γίνει με τους νέους γιατρούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν