Η AstraZeneca με κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
AstraZeneca
Για ακόμη μια χρονιά οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της AstraZeneca ενισχύουν το σημαντικό έργο του ιδρύματος προστασίας & αποκατάστασης παιδιών & νέων με νοητική υστέρηση «Η Θεοτόκος» και της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», χαρίζοντας χαμόγελα σε οικογένειες και παιδιά.

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας σε συνεργασία με το Ίδρυμα «H Θεοτόκος», έδωσε την ευκαιρία στους εργαζομένους να συναντήσουν τα παιδιά του ιδρύματος και να επιβραβεύσουν τη δημιουργικότητά τους. Η AstraZeneca για τρεις δεκαετίες σχεδόν, στηρίζει το έργο του ιδρύματος με στόχο την κοινωνική ένταξη των νέων με νοητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες, καλύπτοντας τμήμα του κόστους προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και απόκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Επίσης, για έκτη συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η AstraZeneca, έχοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο, θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να συμμετέχει σε δράσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Responsible Science, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων και στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν