Μπέρδεψε το κολλύριο με υγρή κόλλα: Δείτε τι έπαθε το μάτι της!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
κολλύριο
Μια 35χρονη μητέρα βίωσε μια από τις πιο επώδυνες εμπειρίες της ζωής της, όταν έβαλε κατά λάθος κόλλα νυχιών στα μάτια της αντί για οφθαλμικές σταγόνες για τις αλλεργίες.

Η Katie Beith από το Cambridgeshire της Αγγλίας, ένιωσε πόνο και κάψιμο αφότου έβαλε την κόλλα που στεγνώνει γρήγορα στο δεξί της μάτι, την ώρα που παρακολουθούσε τηλεόραση το μεσημέρι.

Η 25χρονη Katie είπε: «Το μάτι μου είχε πολύ φαγούρα από τις αλλεργίες μου. Έτσι σκέφτηκα να βάλω γρήγορα μερικές σταγόνες από το αντιαλλεργικό μου κολλύριο. Δεν μπορούσα να τις βρω στην τσάντα μου. Κοίταξα στο πλάι και υπήρχε το ίδιο μπουκάλι, έτσι απλά το άρπαξα γρήγορα, πήγα στον καθρέφτη και έβαλα λίγη ποσότητα. Αμέσως σκέφτηκα, ‘Ωχ, αυτό καίει. Τα μάτια μου πρέπει να έχουν μεγάλο πρόβλημα με τις αλλεργίες’. Τότε έβαλα άλλη μια σταγόνα και σκέφτηκα ‘ότι καίει πραγματικά πάρα πολύ’. Κοίταξα αμέσως το μπουκάλι, έτρεξα στην κουζίνα και άρχισα να ξεπλένω το μάτι μου με νερό. Ήταν πραγματικά οδυνηρό».

Η κόλλα νυχιών έκανε το μάτι της να κλείσει τελείως. Η Katie έτρεξε να ζητήσει βοήθεια στη γειτονιά, με την 5χρονη κόρη της να πηγαίνει μαζί της. Την μετέφεραν γείτονες με αυτοκίνητο σε απόσταση 15 μιλίων σε μια μικρή κλινική.

κολλύριο

Το δεξί μάτι της 35χρονης λίγες ώρες μετά το ατύχημα με την κόλλα αντί για κολλύριο

“Ο γιατρός είπε στα δεκαεπτά χρόνια εμπειρίας του δεν είχε δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Δυστυχώς, δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Απλώς βάζεις ζεστό νερό σε ένα βαμβάκι και τρίβεις απαλά. Ήταν πραγματικά οδυνηρό. Χθες το βράδυ, άνοιξε το μάτι μου και όταν κοίταξα στον καθρέφτη είδα ότι υπήρχε ένα κομμάτι αποξηραμένης κόλλας κάτω από το βλέφαρο. Έπρεπε να το βγάλω σιγά-σιγά με τον ίδιο τρόπο. Κάθε φορά που κοίταζα προς τα δεξιά, ένιωθα το κομμάτι κόλλας να γδέρνει το μάτι μου. Ήταν πραγματικά οδυνηρό. Έμοιαζε πολύ με αίσθηση καψίματος».

Το μάτι της ξεκόλλησε πλήρως το ίδιο βράδυ, αλλά ήταν ακόμα ευαίσθητο και πρησμένο.

«Δεν έχω βάλει ψεύτικα νύχια εδώ και μήνες. Το μπουκαλάκι βρέθηκε εντελώς τυχαία στον πάγκο της κουζίνας. Ήταν εκεί που βάζω την τσάντα μου. Κάπου θα είχε πέσει και ο σύζυγός μου το είχε πάρει και το είχε βάλει εκεί για να το δω. Νόμιζα ότι ήταν σταγόνες για τα μάτια γιατί δεν είχα κανένα λόγο να σκεφτώ κάτι άλλο εκείνη την στιγμή. Είναι απλώς ένα λευκό μπουκάλι. Μοιάζουν τόσο πολύ τα δύο μπουκαλάκια».

Πηγή: https://www.ladbible.com