Η μοναδική αυτή γαστρονομική δημιουργία ανήκει στον Darren Wong από τη Νέα Υόρκη, και αποτελείται από νερό και Άγαρ-Άγαρ. Το Αγάρ- Αγάρ είναι μπαχαρικό σε σκόνη που περιέχει 84% φυτικές ίνες και παράγεται από καθαρό εκχύλισμα λευκών φυκιών. Εκτός από την μαγειρική και ζαχαροπλαστική του χρήση, το Αγάρ- Αγάρ χρησιμοποιείται στην οδοντιατρική, την ηλεκτροχημεία αλλά επίσης και για να κατασκευαστούν οι παιδικές πλαστελίνες. Στην Ασία το άγαρ άγαρ είναι πολύ δημοφιλές και γνωστό ως kanten.