Iatropedia

Πάσχα: Οδηγίες του ΕΟΔΥ για την κατανάλωση τροφίμων τις ημέρες των εορτών

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην κατανάλωση των τροφίμων τις ημέρες του Πάσχα, καθώς οι – συνήθως – μεγάλες ποσότητες μπορούν να κρύβουν κινδύνους, αναλόγως τις ημέρες που καταναλώνονται, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ.

Οι οδηγίες που εξέδωσε ο Οργανισμός για την ασφαλή κατανάλωση τροφίμων κατά τη διάρκεια του Πάσχα, και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών που εκείνες τις μέρες καταναλώνονται περισσότερο, είναι οι εξής:

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ