Σε ποια πόλη του κόσμου δεν σταματούν να κάνουν σεξ;

  • Iatropedia
Αν σας ρωτούσαν ποια πόλη στον κόσμο είναι η Μέκκα του σεξ, τι θα απαντούσατε; Σε ποια πόλη πιστεύετε ότι οι άνθρωποι κάνουν σεξ περισσότερο από παντού; Σε ποιο σημείο του πλανήτη, το σεξ δεν σταματάει ποτέ; Μια μεγάλη έρευνα, εταιρίας προφυλακτικών, έχρισε την πόλη που όλοι θα θέλαμε να ζούμε εκεί. Οι αριθμοί θα σας εκλήξουν (εντάξει μην υπερβάλλουμε κιόλας)...

Το Μαϊάμι λοιπόν είναι η πόλη που οι άνθρωποι έχουν την εντονότερη σεξουαλική ζωή. Το Μαϊάμι με τα εκατομμύρια των γυναικών από την Κούβα με τα φιδίσια και λάγνα κορμιά. Η έρευνα έδειξε ότι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης πόλης περισσότερο από παντού έχουν σεξουαλική ζωή που αγγίζει το 74%. Δηλαδή 7 στους 10 που ζουν εκεί κάνουν συνέχεια σεξ.

Και όταν δεν κάνουν σεξ, σκέφτονται το σεξ (πως να μην το κάνουν άλλωστε) τουλάχιστον 11 φορές την ημέρα. Και εάν μπερδευτήκατε με τα νούμερα σας λέμε ότι σύμφωνα με την έρευνα ο μέσος κάτοικος του Μαϊάμι θα κάνει σεξ 179 φορές το χρόνο, δηλαδή μια φορά κάθε 2 ημέρες.

Και η έρευνα συνεχίζει… Οι μισοί κάτοικοι του Μαϊάμι (ποσοστό 53%) έχουν κάνει σεξ κατά μέσο όρο με 24 διαφορετικούς συντρόφους, ενώ τουλάχιστον το 42% στις ηλικίες μέχρι τα 35, σε κάποια φάση της ζωής τους δοκίμασαν σεξ με περισσότερους από έναν σύντροφο ταυτόχρονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονιστικό: Χειρούργησε μόνος του τον εαυτό του. ΦΩΤΟ

Γιατί οι άνδρες γυρνάνε πλευρό και κοιμούνται μετά το σεξ;

Η απίστευτη ιστορία της πρώτης γυναίκας γιατρού στις ΗΠΑ

Συστροφή όρχεων: Ο χειρότερος πόνος στους άνδρες.

Η πρόκληση της κανέλας: Το παιχνίδι θανάτου που σαρώνει στους νέους. ΒΙΝΤΕΟ

Βία μέσα στην οικογένεια: Αναγνωρίστε τα σημάδια, αντιδράστε, ζητήστε βοήθεια

Το “χάπι της επόμενης μέρας” ελεύθερο για τις 15χρονες

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν