Το αγόρι που το κορόιδευαν για τα μαλλιά του αλλά τους αποστόμωσε… (pics)

  • Iatropedia
Τον έλεγαν “κορίτσι”, έπεσε θύμα εκφοβισμού από συμμαθητές του και ακόμη και οικογενειακός φίλος του πρόσφερε χρήματα για να κόψει τα “κοριτσίστικα” μαλλιά του, αλλά ο 8χρονος Christian δεν άκουγε κανέναν.

Είχε βάλει σκοπό της ζωής του από τόσο μικρή ηλικία να βοηθήσει τα μικρά παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο και τα οποία έχουν χάσει τα μαλλιά τους από τις χημειοθεραπείες.

Όλα ξεκίνησα όταν πριν από δύο χρόνια είδε στην τηλεόραση μια αγγελία από το νοσοκομείο για ιατρική παιδική έρευν;α St Jude, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου και διαμένει με την οικογένειά του.

Ο μικρός ζήτησε από την μητέρα του αν μπορούσε να αφήσει τα μαλλιά του να μεγαλώσουν για να τα κόψει και να τα δωρίσει σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη, ώστε να φτιαχτούν παιδικές περούκες για εκείνα.

Κανείς δεν του είπε “όχι”. Κανείς δεν τον “ενθάρρυνε” εμμέσως. Η απόφαση ήταν εξ' αρχής δική του και ο Christian έκανε υπερήφανους τους γονείς του.

Μαζί με την 3χρονη αδερφή του μάλιστα, δωρίζουν τακτικά τα άχρηστα παιχνίδια τους σε κλινικές που φροντίζουν παιδιά με καρκίνο.

Τώρα κανείς δεν γελάει μαζί του. Τώρα, όλοι όσοι τον χλεύαζαν, έχουν σιωπήσει μπροστά στο μεγαλείο ψυχής και το παράδειγμα ανθρωπιάς, παίρνοντας μαθήματα ζωής από ένα 8χρονο παιδί…

http://www.stuff.co.nz/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεστ για τον προστάτη: Πότε και γιατί να το κάνω

Πότε μια γυναίκα κινδυνεύει να εμφανίσει καρκίνο στο μαστό