Iatropedia

Πανελλήνιες 2021: Σήμερα το πρώτο self test των υποψηφίων – Όλες οι οδηγίες

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για το 2021 ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα, 14 Ιουνίου, με τους υτποψηφίους των Γενικών Λυκείων να μπαίνουν πρώτη στην "μάχη" και εκείνους των Επαγγελματικών Λυκείων να ακολουθούν την επόμενη μέρα, Τρίτη, 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ειδικό πρωτόκολλο οδηγιών που λόγω της πανδημίας κορονοϊού θεσπίστηκε ειδικά για τις Πανελλήνιες 2021, σήμερα οι υποψήφιοι πρέπει βάσει προγράμματος να κάνουν και να δηλώσουν το πρώτο self test.

Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, που συμμετέχουν στην διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων. Μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test).

Πανελλήνιες 2021: Πότε γίνονται τα self test

Πανελλήνιες 2021: Πού δηλώνεται το αποτέλεσμα του self test

Υποψήφιοι, εκπαιδευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test μέσω της πλατφόρμας  self-testing.gov.gr και υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους το ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση κατά την προσέλευση τους στο εξεταστικό κέντρο, κάθε μέρα  εξετάσεων.

Πανελλήνιες 2021: Όλες οι οδηγίες για αρνητικό ή θετικό αποτέλεσμα στο self test