Iatropedia

MSD: Εθελοντικές δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας προσέφεραν 2.000 ώρες εθελοντισμού το 2022. Οι δράσεις εθελοντισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «Life Matters» κορυφώθηκαν στις 25 Νοεμβρίου 2022, την Ημέρα Εθελοντισμού της MSD.

Δύο χιλιάδες ώρες εθελοντισμού προσέφεραν το 2022 οι εργαζόμενοι της MSD, συμμετέχοντας σε πολλαπλές δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα.

Η προσφορά τους κορυφώθηκε την εφετινή Ημέρα Εθελοντισμού της εταιρείας, στις 25 Νοεμβρίου, με δράσεις που αφορούσαν τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα.

«Στην MSD γνωρίζουμε ότι έχουμε κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη, να συμβάλλουμε στην υγεία των κοινοτήτων, του πλανήτη, και ευρύτερα της κοινωνίας μας», δήλωσε η κυρία Agata Jakoncic, διευθύνουσα σύμβουλος της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας. «Οι  εθελοντικές μας δράσεις, αποτελούν μέρος του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “Life Matters”. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι άνθρωποι μας τις αγκαλιάζουν με τόσο κέφι και αφοσίωση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου».

Αναλυτικά οι δράσεις που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της MSD ήταν οι ακόλουθες:

Στην Αττική

Στη Βόρεια Ελλάδα

Στην Κρήτη

Στην Πάτρα

Επιπλέον, στις 2 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό – διαδραστικό σεμινάριο «Labyrinth of Senses, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «KINITRON». Χώρος διεξαγωγής είναι το 26ο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας, όπου η εθελοντική ομάδα της MSD θα βοηθήσει στη στελέχωση των εργαστηρίων.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία μέσω της πολιτικής «MSD Gives Back», δίνει σε κάθε εργαζόμενο την ευκαιρία να διαθέσει έως και 40 ώρες αμειβόμενου χρόνου ετησίως, για να προσφέρει εθελοντική εργασία.