Iatropedia

Chiesi Hellas: Νέα βράβευση από τον οργανισμό Top Employers Institute

Η εταιρεία βραβεύθηκε σε αναγνώριση των διαρκών προσπαθειών της για βελτίωση των πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού, µε στόχο να παραμείνει εργοδότης επιλογής.

Με τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» για το 2023 βραβεύθηκε για μία ακόμα φορά η φαρμακευτική εταιρεία Chiesi Hellas, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Οργανισμό Top Employers Institute.

Η διάκριση του «Top Employer» χορηγείται στις εταιρείες που θέτουν τους εργαζομένους τους στο επίκεντρο της επιχειρηματικής τους δράσης, εξασφαλίζοντας αδιαλείπτως για εκείνους ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας.

Η διάκριση αποδίδεται κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης επιμέρους πρακτικών, μεταξύ άλλων, σε τομείς όπως οι εξής:

Οι τομείς αυτοί συνολικώς συνθέτουν και ενθαρρύνουν τη συνεχή ανάπτυξη ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Οι νέες δράσεις

Οι δράσεις στην Chiesi Hellas σε επίπεδο Ανθρώπινου Δυναμικού που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία χρονιά και αιτιολογούν την εφετινή βράβευση είναι πολλές. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται η ψηφιοποίηση:

Παράλληλα, ενισχύθηκε το σύστημα «Αναγνώρισης και Επιβράβευσης» των μελών της ομάδας τόσο από την ηγετική ομάδα όσο και μεταξύ των μελών αυτής. Γιορτάσθηκε επίσης, με δημιουργία αντίστοιχων Επιτροπών και Πλάνων Δράσεων, πλαίσιο υπέρ:

Δημιουργήθηκαν ακόμα εργαλεία ενίσχυσης της δικτύωσης (networking) σε μια προσπάθεια σφυρηλάτησης ισχυρών δεσμών μεταξύ των εργαζομένων και συμμετοχής τους στις αποφάσεις που τους αφορούν (CAN – Chiesi Affinity Networks).

Στρατηγικό Πλάνο

Στo Στρατηγικό Πλάνο της Chiesi Hellas σε θέματα ανθρώπινων πόρων οι άνθρωποί της τοποθετούνται στο επίκεντρο των αποφάσεων. Στο πλαίσιο αυτό:

«Είναι μέρος της κουλτούρας μας να έχουμε το θάρρος να θέτουμε τολμηρούς επιχειρηματικούς στόχους και στόχους αειφορίας για τους ανθρώπους μας και με επιμονή, ανθεκτικότητα και πολυεπίπεδη συστημική σκέψη να οδηγούμε την αλλαγή και τον μετασχηματισμό, έχοντας το βλέμμα μας στο μέλλον», δήλωσε η κυρία Αλεξάνδρα Βέτσικα, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υποθέσεων της Chiesi Hellas.

Και πρόσθεσε: «Ο πήχης που θέτει η διαδικασία πιστοποίησης Top Employer είναι απαιτητικά ψηλός και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τον υπερβούμε και πάλι χάρη στην υπέροχη ομάδα που έχουμε».