Iatropedia

Στον Ευαγγελισμό το βράδυ ο Πάνος Ρούτσι μετά από τάση λιποθυμίας και υπέρταση

Δέκατη πέμπτη ημέρα της απεργίας πείνας από τον Πάνο Ρούτσι, πατέρα θύματος του δυστυχήματος των Τεμπών, καθώς ζητά εκταφή της σορού του γιου του, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025. Ο 22χρονος Ντένις Ρούτσι ήταν μεταξύ των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ ο κ. Ρούτσι είναι ένας από τους γονείς που έχουν ζητήσει εκταφή του παιδιού τους, αίτημα που απορρίφθηκε από τον εφέτη ανακριτή της Λάρισας. Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2025. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Μεταφέρθηκε αργά τη νύχτα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε απόψε (15.10.2025) τη νύχτα ο Πάνος Ρούτσι, καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και παρουσίασε τάση λιποθυμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο  πριν τις 12 τα μεσάνυχτα το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για το περιστατικό από την περιοχή της πλατείας Συντάγματος. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι είχε κρίση υπέρτασης και τον μετέφεραν στον Ευαγγελισμό.

Εισήχθη στα επείγοντα περιστατικά και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να εξακριβωθεί τι του συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου, σε τρίπλεξ καρωτίδων και αφού πήρε οδηγίες του δόθηκε εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης.

Φωτογραφία: Eurokinissi