Iatropedia

Στο απροχώρητο η κατάσταση στο ΓΠΝ Αττικό: Ράντζα και απαξίωση στην εφημερία

"Αν υπάρχει ακόμα έστω και μια στάλα φιλότιμου στο αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας, πρέπει ΤΩΡΑ οι κ.κ. Ξανθός - Πολάκης αλλά και οι υπεύθυνοι Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΝΔ κ.κ. Οικονόμου - Φωτήλας να φύγουν από την παράσταση στην βουλή & να πάνε αμέσως στο "Αττικό".". Αυτό έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook o κ. Πάνος Παπανικολάου, γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, επικεφαλής της ΑΡΣΙ.

Βεβαίως δεν ανακαλύπτουμε απόψε την πυρίτιδα… Σε κάθε γενική εφημερία μεγάλου νοσοκομείου μαζεύονται περί τους 1000 ασθενείς και συνοδούς οι οποίοι απλά δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό γρήγορα! Παντού υπάρχουν ράντζα, παντού συμβαίνουν αναμονές ωρών, παντού χάνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια! Απλά αυτό απόψε είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε την καταγγελία των εργαζομένων:

 

Οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «έχουν ήδη πληρωθεί όχι μόνο όλες οι κανονικές κλίνες, αλλά και τα ράντζα στους διαδρόμους». Σύμφωνα με το σωματείο, «ασθενείς με σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη βραχεία νοσηλεία, που και αυτή έχει γεμίσει! Πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο ΤΕΠ».