Προκήρυξη στο ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο για 11 επιμελητές Α΄

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
ΠΑΓΝΗ
Επιμελητές Α διαφόρων ειδικοτήτων ετοιμάζεται να προσλάβει το ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υποστελέχωσης που παρουσιάζουν.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου – Γενικό Νοσοκομείο «Βενιζέλειο» ανακοινώνει την πρόσληψη 11 Ειδικευμένων Ιατρών του Ε.Σ.Υ., ως ακολούθως:

1 Επιμελητής Β’ Ενδοκρινολογίας
1 Επιμελητής Β’ Ρευματολογίας
1 Επιμελητής Β’ Αγγειοχειρουργικής
1 Επιμελητής Β’ Οφθαλμολογίας
1 Επιμελητής Β’ Αναισθησιολογίας
1 Επιμελητής Β’ Νευροχειρουργικής
1 Επιμελήτής Β’ Παθολογικής Ανατομικής
2 Επιμελητές Β’ Ψυχιατρικής
2 Επιμελητές Β’ Αναισθησιολογίας ή Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας ή Ορθοπαιδικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση-διοίκηση-συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

Για τις παραπάνω θέσεις γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι όσοι έχουν:

α. Ελληνική Ιθαγένεια (πλην όσων προέρχονται από Κράτη Μέλη της Ε.Ε.)

β. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

γ. Τίτλο αντίστοιχης με την θέση ιατρικής ειδικότητας.

δ. Ηλικία που να μην υπερβαίνει το 50ο έτος για τους Επιμελητές Β’.

Ιατροί οι οποίοι υπηρετούν σε Νοσοκομεία ή Κ.Υ του ΕΣΥ ή σε Πανεπιστημιακές κλινικές και παραιτηθούν και υποβάλλουν δικαιολογητικά, εφόσον διοριστούν, εξελίσσονται στον επόμενο βαθμό με καθυστέρηση 2 ετών πέραν των προβλεπομένων, σε ό,τι αφορά τους ΕΒ’ και με καθυστέρηση 4 ετών σε ό,τι αφορά τους ΕΑ’.

Τα ανωτέρω δεν ισχύουν για τους υπηρετούντες σε Νοσοκομεία ή Κ.Υ, άγονων περιοχών και για τους ιατρούς που προσλαμβάνονται σε Νοσοκομεία και Κ.Υ άγονων περιοχών.