Iatropedia

Όταν η Κατερίνα συνάντησε τη Ζέττα! Η τέως και η νυν υφυπουργός στο υπουργείο Υγείας…

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δύο γυναίκες και μάλιστα της εξουσίας, είναι δύσκολο να σταθούν μαζί στον ίδιο χώρο.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Δεν είναι τυχαίο ότι η ατμόσφαιρα κάποια στιγμή έγινε μάλλον …ηλεκτρισμένη καθώς η νέα υφυπουργός έσπευσε να απαντήσει στην απερχόμενη με αφορμή μια αναφορά της για το κλίμα που υπήρχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αντώνη Μπέζα.

“Είμαι βέβαιη ότι εκείνοι που θα μας διαδεχθούν θα τα καταφέρουν καλύτερα από εμάς. Εκείνο που δεν είμαι καθόλου βέβαιη είναι αν θα έχουν καλύτερη ατμόσφαιρα. Περάσαμε τόσο καλά, ήταν τόσο καλή, παραγωγική και ευχάριστη η ατμόσφαιρα χάρη στον Υπουργό, που νομίζω θα φύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις” είπε η κ.Μακρή.

Για να απαντήσει λίγο αργότερα η Κατερίνα Παπακώστα:

“Ο Πρωθυπουργός μάς ανέθεσε αυτό το ευαίσθητο καθήκον σε μια ομάδα που πιστεύω ότι έχει καλή χημεία μεταξύ της και έτσι επομένως, αγαπητή μου Ζέττα, που σε αγαπώ και σε εκτιμώ πάρα πολύ, νομίζω ότι και εμείς θα έχουμε την ατμόσφαιρα εκείνη η οποία είναι επιβεβλημένη για να δουλέψουμε αρμονικά”.

Βέβαια κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια ήταν εκτός από τη σχέση Άδωνι -Βορίδη, των άλλοτε κολλητών φίλων που παρεξηγήθηκαν λόγω της ανάληψης του υπουργείου από τον κ.Βορίδη, καυτό …θέμα αποτέλεσε και η εμφάνιση των κ.Παπακώστα και Μακρή.

Η απερχόμενη έδωσε το δικό της …πολιτικό στίγμα με έντονο φούξια ενώ η νεοεισερχόμενη με κατάμαυρη ενδυμασία. Σημεία των καιρών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επόμενη μέρα Βορίδη στο υπουργείο Υγείας! Τι δήλωσε πως θα κάνει

Ο θυμός Άδωνι και οι …ντρίπλες Βορίδη! Ο τσακωμός και το άγνωστο παρασκήνιο του ανασχηματισμού

Δείτε τη νέα πολιτική Βορίδη σε φάρμακα, γιατρούς και φαρμακοποιούς! Τι θα κάνει ο νέος υπουργός

Ορίζεται νέος Γ.Γ. στο υπ.Υγείας! Ποιος θα αναλάβει