Iatropedia

Ο κορωνοϊός στο επίκεντρο του 4ου Συνεδρίου Καινοτομίας στην Υγεία

Η ανάλυση του γενετικού προφίλ των Ελλήνων ασθενών που νοσούν από τον κορωνοϊό, η ανάπτυξη αντιδραστηρίων για τα rapid test και η πιστοποίηση των τεστ αντισωμάτων μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Οι νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός Covid-19 θα απασχολήσουν τις εργασίες του 4ου Health Innovation Conference.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2020 (ώρα έναρξης 13:00). Στο πλαίσιό του ερευνητές και ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν έγκυρα δεδομένα για τις προοπτικές της κλινικής έρευνας.

Ομιλητές θα είναι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ερευνητές και ακαδημαϊκοί. Τις εργασίες του αναμένεται να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ και του ΕΟΦ, στελέχη ΥΠΕ και νοσοκομείων, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, ιατροί και ερευνητές, στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων και στελέχη εταιρειών ιατρικής τεχνολογίας.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS, τον ενημερωτικό ιστότοπο υγείας virus.com.gr  και το περιοδικό πολιτικής της υγείας Pharma & Health Business.

Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν μέσα από τη LiveOn, τη νέα πλατφόρμα online Συνεδρίων και Εκδηλώσεων της ethosEVENTS.

Θεματολογία συνεδρίου

Ομιλητές

(* αναμένεται επιβεβαίωση)

Για δηλώσεις συμμετοχής ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το πρόγραμμα του συνεδρίου, έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του.