Iatropedia

Νέο Δ/Σ στον ΕΟΔΥ με τρία νέα πρόσωπα – Πρόεδρος παραμένει ο Καθηγητής Ζαούτης

Τρία νέα πρόσωπα στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΔΥ Παραμένει πρόεδρος ο Θεοκλής Ζαούτης. Αποχωρεί από τη θέση του αντιπροέδρου ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και διορίζεται ο Δημήτρης Παρασκευής, τη θέση του οποίου παίρνει ο Σπύρος Σαπουνάς

Νέα πρόσωπα και αποχωρήσεις στο διοικητικό συμβούλιο (ΔΣ) του ΕΟΔΥ περιλαμβάνει το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη και υπογράφει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Πρόεδρος του ΕΟΔΥ παραμένει ο Θεοκλής Ζαούτης, όμως από τη θέση αντιπροέδρου αποχωρεί ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και διορίζεται ο Δημήτρης Παρασκευής. Τη μέχρι τώρα θέση του κ. Παρασκευή (αντιπρόεδρος, αρμόδιος για μη μεταδοτικά νοσήματα) αναλαμβάνει ο Σπύρος Σαπουνάς.

Στη θέση του Γιώργου Σουρβίνου (μέλος του ΔΣ) αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Καλαμπόκας, ενώ τη θέση του Δημοσθένη Παναγιωτάκου (μέλος ΔΣ) αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Γώγος.

Η θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του είναι τριετής, εξαιρουμένων του προέδρου και των αντιπροέδρων, των οποίων η θητεία συναρτάται της ολοκλήρωσης της διαδικασίας προεπιλογής.

Νέο Δ/Σ ΕΟΔΥΥ: Όλη η νέα σύνθεση

Η νέα σύνθεση τους επταμελούς συμβουλίου έχει ως εξής:

Μέλη ΔΣ:

Χρέη προέδρου κατά την απουσία του, θα εκτελεί ο αντιπρόεδρος Δημήτριος Παρασκευής. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου διέπεται από καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Ο αντιπρόεδρος για τα μεταδοτικά νοσήματα διέπεται από καθεστώς μερικής απασχόλησης και ο αντιπρόεδρος για τα μη μεταδοτικά νοσήματα διέπεται από καθεστώς πλήρους απασχόλησης.