Iatropedia

Life On: Η πρωτοποριακή ασπίδα ασφαλείας για την υγεία σας

Σε όλες τις μικρές και τις μεγάλες του στιγμές, τις δύσκολες και τις εύκολες, ο καθένας από εμάς θέλει να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος. Θέλει να νιώθει τη σιγουριά πως ό,τι κι αν συμβεί, έχει δίπλα του κάποιον που όχι μόνο θα τον βοηθήσει αν χρειαστεί, αλλά μπορεί και να προλάβει τα δυσάρεστα απρόοπτα.

Την βεβαιότητα αυτή παρέχει το Life On, το πρωτοποριακό πρόγραμμα Υγείας της Generali, το οποίο δεν είναι  απλά μια ιδιωτική ασφάλιση υγείας, αλλά ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα φροντίδας και προστασίας. Βασική του καινοτομία είναι ότι συνδυάζει καλύψεις υγείας -νοσοκομειακές, εξωνοσοκομειακές, πρόληψη και αποκατάσταση- με μοναδικές υπηρεσίες ευ ζην και εργαλεία, που διευκολύνουν την καθημερινότητα του ασφαλισμένου και τον βοηθούν να υιοθετήσει έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Κι επειδή η Generali αναγνωρίζει πώς ο καθένας μας είναι ξεχωριστά μοναδικός και μοναδικά ξεχωριστός, έχει σχεδιάσει το Life On με τέτοιο τρόπο, ώστε να παραμετροποιείται για να το προσαρμόσετε στις εξατομικευμένες ανάγκες και φάσεις της ζωής σας.

Ξεκινώντας με καλύψεις πρόληψης, η οποία αποτελεί τον πυρήνα θωράκισης της υγείας, προσφέρει πρόσβαση σε γιατρούς και εξετάσειςνοσοκομειακή περίθαλψη (νοσηλεία), αποκατάσταση και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη σωματική και ψυχική υγεία και το ευ ζην σας, που συμπληρώνουν την ασφάλισή σας.

Οι πέντε αυτοί άξονες αποτελούνται από κλιμακούμενα επίπεδα καλύψεων (Basic – Standard – Premium), για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Εσείς, επιλέγετε το συνδυασμό των καλύψεων που επιθυμείτε και το εύρος κάλυψης. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε το πρόγραμμα σας σε οικογενειακό, καλύπτοντας όλα τα μέλη της οικογένειάς σας με ένα πρόγραμμα και ακόμη πιο συμφέρον κόστος.

Υγεία σημαίνει να ζεις καλύτερα κάθε στιγμή

Χάρη στις μοναδικές του υπηρεσίες, το Life On μπορεί και προσαρμόζεται στην καθημερινότητά σας, συστήνοντάς σας ένα νέο τρόπο ζωής για να είστε αλλά και να νιώθετε υγιείς, κάθε στιγμή.

Συγκεκριμένα, μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας My Health IQ και τη βοήθεια της τηλεματικής έχετε έναν ψηφιακό σύμβουλο υγείας στο κινητό σας, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε ενεργά την υγεία σας με έναν διασκεδαστικό και επιστημονικά κατοχυρωμένο τρόπο. Και για ακόμη μεγαλύτερη καθοδήγηση, οι εξειδικευμένοι trainers των Holmes Place Clubs σας συστήνουν, μέσα από την υπηρεσία My e-Gym, ξεχωριστά προγράμματα εκγύμνασης και διατροφικά tips, ενώ οι διατροφολόγοι της Affidea μπορούν να σχεδιάσουν για εσάς ένα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, σε προνομιακή τιμή.

Άμεση πρόσβαση σε όλους τους γιατρούς

Η ασφάλεια Υγείας Life On σας παρέχει πρόσβαση σε κορυφαίο δίκτυο νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όμως επειδή η ανάγκη για ιατρική συμβουλευτική και καθοδήγηση, ακόμη και για  απλά περιστατικά υγείας, μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή, η Generali σχεδίασε την υπηρεσία My e-Doctor. Μέσω αυτής θα μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω τηλεσυνεδρίας με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και να έχετε μία πρώτη εκτίμηση των συμπτωμάτων σας και καθοδήγηση όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπου κι αν βρίσκεστε.

Κι αν σε κάποια στιγμή της ζωής σας χρειαστεί να θωρακίσετε την ψυχική σας υγεία, μπορείτε να αναζητήστε την καθοδήγηση των ειδικών με όποιον τρόπο εσείς θέλετε (ψηφιακά ή επίσκεψη στο ιατρείο), με προνομιακή πρόσβαση σε ένα δίκτυο επαγγελματικών ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, παιδοψυχολόγους)

Το σύνολο αυτών των υπηρεσιών είναι προσβάσιμες από το MyGenerali, την ψηφιακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας, διαθέσιμη από υπολογιστή και εφαρμογή για κινητά και tablets.

Στην περιήγησή σας στο οικοσύστημα Life On της Generali πολύτιμη είναι η βοήθεια του ασφαλιστικού σας συμβούλου. Εκείνος μπορεί να σας κατατοπίσει περαιτέρω σχετικά με την καλύτερη επιλογή για εσάς, με βάση πάντοτε τις ατομικές ή και τις οικογενειακές σας ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος είναι ο άνθρωπος-κλειδί που θα σας εξηγήσει, θα σας εξυπηρετήσει και θα σας κατευθύνει προς την ιδανική λύση για εσάς και την οικογένειά σας.

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλιση υγείας της Generali ΕΔΩ.